icon

Baletní kroužek pro malé holčičky v Praze. Máte tip?

nika110818
16. kvě 2025

Dobry den, prosim, muzete nekdo doporucit hezky krouzek baletu pro male holcicky v Praze? Dcerce jsou 4 a moc by chtela od zari zkusit balet, podobnych krouzku je ale v Praze milion, tak hledam neco na zaklade zkusenosti a doporuceni. Necekam, samozrejme, zadnou vrcholovou uroven, spis nejake prijemne prostredi s hezkym pristupem k detem, kde si dcerka vyzkousi, jestli by ji tanec bavil. Predem mockrat dekuji a preji hezky den. 😊

janaaanna
16. kvě 2025

@nika110818 dcera chodila do baletní akademie Adely Pollertove v Cerne labuti. Adela je bývalá primabalerína, takže úroveň to určitě ma, zároveň maji k detem hezky pristup. Maji krasna predstaveni. V predskolnim veku chodila do Pirueta v Karline, tam ale brzy tlacili na to, aby chodila 2x tydne a "myslela to vazne". To jsem nechtela, tak jsme zmenili prave na tu Akademii, priste bych tam sla uz rovnou, berou od tech 4 let a chodit se da jen 1x tydne. Jen vyžadují předepsané oblečení, to jsem necekala, ale nakonec to bylo hezke.

janaaanna
16. kvě 2025

@nika110818 a jeste můžu doporučit Danceperfect, tam maji takovou obecnou tanecni pripravku, ne jen balet. Maji take moc hezky pristup k detem a berou uz od malinkych

nika110818
autor
19. kvě 2025
@janaaanna

@nika110818 dcera chodila do baletní akademie Adely Pollertove v Cerne labuti. Adela je bývalá primabalerína, takže úroveň to určitě ma, zároveň maji k detem hezky pristup. Maji krasna predstaveni. V predskolnim veku chodila do Pirueta v Karline, tam ale brzy tlacili na to, aby chodila 2x tydne a "myslela to vazne". To jsem nechtela, tak jsme zmenili prave na tu Akademii, priste bych tam sla uz rovnou, berou od tech 4 let a chodit se da jen 1x tydne. Jen vyžadují předepsané oblečení, to jsem necekala, ale nakonec to bylo hezke.

@janaaanna mockrat dekuji, to zni hezky, urcite nato kouknu. Hezky den. 😊

tereza0111
19. kvě 2025

Take holky chodili k Adele Pollertove. Za me dobry, pekne pak chodily s rovnymi zady a zaroven jim "nelamali" nozky do prisnych baletnich poz, ale pak uz byl trochu vic tlak myslet to vazne +se mi tam spatne dojizdelo. Ted chodi tedy uz jen jedna, ale do baletni skoly Jany Tomanove v Dejvicich a super - je to malinkate, par zaku takze velmi osobni pristup. Chodi jen 1x tydne coz nam vyhovuje, dcera ma tech zajmu hodne, ale stejne se hodne naucila a tanci krasne, ted budou mit vystoupeni a docela se nestiham divit, co vsechno se za rok naucila. Pani Tomanove je uz daaavno v duchodovem veku, ale je na ty deti uzasne mila, ale presne tak akorat prisna - jsem z toho docela nadsena, ze jsme nasli :D (protoze jinak uz jsem vsude narazela na to, ze chteji 2-3x tydne u tech trochu vetsich deti a to bychom proste nezvladli)

evik_91
22. kvě 2025

Ahoj, o baletu toho moc nevím, ale pravidelně docházíme na lekce Gymnathlonu a za mě je super, že je to hodně všestranný, dítě si může odzkoušet vše a skvěle to připraví pak na případnou volbu nějakýho konkrétního sportu. Navíc trenéři jsou moc ochotní a i nám poradili, na jaký sport ideálně malého potom dát a co mu nejvíc jde. Tak třeba tohle taky někomu pomůže při volbě vhodnýho kroužku🙂

nika110818
autor
26. kvě 2025
@evik_91

Ahoj, o baletu toho moc nevím, ale pravidelně docházíme na lekce Gymnathlonu a za mě je super, že je to hodně všestranný, dítě si může odzkoušet vše a skvěle to připraví pak na případnou volbu nějakýho konkrétního sportu. Navíc trenéři jsou moc ochotní a i nám poradili, na jaký sport ideálně malého potom dát a co mu nejvíc jde. Tak třeba tohle taky někomu pomůže při volbě vhodnýho kroužku🙂

@evik_91 moc dekuji za recenzi, gymnathlon zvazujeme taky. 😊

tereza0111
26. kvě 2025
@evik_91

@evik_91 na gymnathlon holky taky chodily. Je super, hodne je bavil, fajn vseobecna sportovni priprava, deti se vybehaji, protahnou, ale baletniho tam nabylo snad nic.

nika110818
autor
26. kvě 2025
@tereza0111

@evik_91 na gymnathlon holky taky chodily. Je super, hodne je bavil, fajn vseobecna sportovni priprava, deti se vybehaji, protahnou, ale baletniho tam nabylo snad nic.

@tereza0111 to chapu, my bychom chteli oboji-balet i gymnathlon. 😊

tereza0111
26. kvě 2025
@nika110818

@tereza0111 to chapu, my bychom chteli oboji-balet i gymnathlon. 😊

@nika110818 tak tak jsme to meli u nas a bezva, deti nebyly nijak pretizene a vsechno je bavilo 🙂

nika110818
autor
29. kvě 2025
@tereza0111

@nika110818 tak tak jsme to meli u nas a bezva, deti nebyly nijak pretizene a vsechno je bavilo 🙂

@tereza0111 Dekuji, dcerka bude mit k tomu jeste ve skolce vytvarku, ale to ji uz ted moc bavi a rada tam chodi. takze snad to bude fajn. 🙂 jake krouzky maji Vase deti, kdyt uz jsou starsi?

tereza0111
29. kvě 2025
@nika110818

@tereza0111 Dekuji, dcerka bude mit k tomu jeste ve skolce vytvarku, ale to ji uz ted moc bavi a rada tam chodi. takze snad to bude fajn. 🙂 jake krouzky maji Vase deti, kdyt uz jsou starsi?

@nika110818 zustalo to podobne 🙂 pro radost balet, vytvarka a klavir, trochu vic atletika. Akorat je trochu smutne, ze jak jsou ty deti uz vetsi, tak je problem najit balet a klavir jen pro radost, bez toho aby musela denne trenovat. Nakonec se podarilo