icon

Vnitřní vyžití pro děti. Kam s dětmi v Praze o víkendu?

nektarinka123
6. kvě 2025

Ahojte, prosim nejake tipy kam doporucite jet s detma v praze tenhle vikend. Hledam neco uvnitr. Deti maji 1 a 2,5 takze hledam prevazne nejake hernicky, funparky, muzea s interaktivnimi prvky. Treba meduzarium stoji za to? Mozna jeste nejaky zoopark. Diky

malytlustyhroch
6. kvě 2025

@nektarinka123 do meduzaria s takhle malymi detmi nechces, musela bys je porad zvedat, aby neco videli a je to dost drahe, to uz radsi ve stejne cenove hladine do Zoo. V meduzariu leda kavarna s malováním a promítáním, ta bývala boží, a prý se tam teď dá dostat i bez vstupenky na meduzy.
Prazska Zoo ma nespocet vnitrnich pavilonu.
Malinka vnitrni "zoo" byvala jeste u nejake stanice prirodovedcu, kouknu se, jestli maji otevreno o vikendu.

malytlustyhroch
6. kvě 2025

Tak ta Stanice prirodovedcu vypada, ze byva o vikendech zavrena, muzes si zkusit jeste overit.
Krasne i pro malošky je Zemedelske muzeum na Letne, je hodne interaktivni a v prizemi ma drahu pro slapaci trakturky, v prvnim patre hru na obchod, mivalo i vytahovani plysovych mrkvi a krtku ze "zahonu" - to mi prislo vzdycky nej, ale nechci slibovat mrkve, mozna to mezitim predelali. Ale neco ve stejnem duchu tam bude. Vareni na tabletech, ruzne prulezky semtam nejake vycpane zvire nebo videoprojekce.

nektarinka123
autor
6. kvě 2025
@malytlustyhroch

Tak ta Stanice prirodovedcu vypada, ze byva o vikendech zavrena, muzes si zkusit jeste overit.
Krasne i pro malošky je Zemedelske muzeum na Letne, je hodne interaktivni a v prizemi ma drahu pro slapaci trakturky, v prvnim patre hru na obchod, mivalo i vytahovani plysovych mrkvi a krtku ze "zahonu" - to mi prislo vzdycky nej, ale nechci slibovat mrkve, mozna to mezitim predelali. Ale neco ve stejnem duchu tam bude. Vareni na tabletech, ruzne prulezky semtam nejake vycpane zvire nebo videoprojekce.

@malytlustyhroch ano toto muzeum mam prave na seznamu, taky detske narodni muzeum a minizoo rodas. Klasicka zoo je na dlouho pro ne. Jeste mozna kulickarium ale vsetcho to stoji sileni penize za 4 lidi