Výlet s miminkem Praha a okolí. Máte tip?

bramburkaaa
22. bře 2024

Zdravím 👋🏼

Máte nějaké typy na výlet s miminkem (8 měsíců) cca na týden v Praze a okolí?

Chceme jet s tatínkem miminka někam na výlet tak, aby to bavilo i mimčo a měli jsme nějaký program - ideálně i s ubytováním. Bohužel tatínek je po operaci a nemůže chodit na dlouhé procházky, ale nějaký aqua park nebo místo, kde jsou zvířátka nebo hrací koutek…

sfet
22. bře 2024

Ahoj, co se Prahy týká podle tvých požadavků, tak dětské herny Kuliskov (jedna je v obchodním domě Kotva), jen počítat s tím, že tam bude dost narvano. Je lepší jít všední dny, i když stejně. Co se týká aquaparku, tak ze zdravotních příčin tam nemůžou jít děti do 1 roku věku. Možná v Praze najdeš, my jsme nenašli. Jinak na procházky s kočárkem sady na Petříne, je tam možné jít i pozemní lanovkou, která bere i kočárek (vlastní zkušenost), Stromovka, Havlíčkovy sady, Vyšehrad, obora Hvězda, Zoologická Praha, ale to je na celý den, nebo menší zoologická Zájezd za Prahou kousek od Kladna. To bude pro vás asi lepší.

somalicats
22. bře 2024

@bramburkaaa Musí to být Praha a okolí? Pokud nemůže Tvůj muž moc chodit, tak bych volila jiné lokality po ČR, v Praze je toho k vidění dost, ale znamená to se přesouvat autem (a pak není tak.jednoduché parkování), nebo MHD a u toho se.člověk nachodí dost.