icon

Lokátor pro předškoláka. Máte zkušenosti?

cilkat
1. črc 2020

Ahoj. Syn dospěl do věku, kdy mám pocit, že fakt potřebuje běhat venku s dětma bez mámy za zády, ale zároveň neumí čas, abychom se dohodli, že třeba vždy v celou prijde. Uvažuji o nějakém náramku, který by byl schopen mě na mobil ukázat synovu pozici a třeba v určité časy pipat. Vlastně bych opravdu chtěla něco takle jednoduchého, ne přímo telefon (ani telefonovaci hodinky). Znáte něco takového? Máte zkušenosti s fungováním?

konidana
1. črc 2020

@cilkat za mne je to zbytečené. pokud chce chodit sám ven, musí znát jméno a adresu, musí dosáhnout na zvonek a hotovo. Je potřeba vymezit lokalitu kde bude - např. jedno konkrétní hřiště. tam pro něj kdykoli dojdete. Když bude chtít jít jinam, musí to doma říct. Moje děti byly venku samy od 4 nebo od 5 let. Mobil dostala starší až v 2.třídě (do první chodila sama bez něj)

victress
1. črc 2020

mně to přijde jako dobrá věc, ale osobně bych 5leté dítě samotné venku běhat nenechala, obzvláště pokud bydlíte v Praze...

amelia000
1. črc 2020

@cilkat dobry napad..skus si dat do google gps lokator pre dwri a vybehne ti kopec moznosti 🙂

zelenaesmolda
1. črc 2020

@cilkat
nebude jednodussi koupit mu digitalky?

cilkat
autor
1. črc 2020

@zelenaesmolda Předpokládám, že z digitálek já nepoznám, kde je, pokud nedodrží ohlášení se. Nebo jsou hodinky s touhle funkcí?

zelenaesmolda
1. črc 2020

@cilkat
ne,ale poznal by kolik je hodin,ohlasovani by si mel hlidat sam,pokud to nedokaze tak neni dost zraly na to,aby venku byl sam bez dozoru.My jsme to taky zvladli bez ruznych lokatoru.

pellullinka
1. črc 2020

Memu synovi bylo na jare 6 let, taky jeste neumi hodiny, ale jsme vzdycky domluveni kde se muze pohybovat, pripadne, ze bude venku delsi dobu, prijde se jednou za cas ohlasit... zatim nebyl nikdy problem 🤷🏼‍♀️ ale vedet polohu by bylo fajn i pro me.

kkrubova
2. srp 2020

Kupovala jsem letos pro obě holky Helmer a jsem spokojená. Na dovolené se hodily, nemusím pro ně nikam chodit. Pětiletá si přečte, kdo jí volá, a mladší mi je zvedne, aby se zeptala, co potřebuji. A když jsme např v zábavním parku, tak jim nemusím stát za zadkem. Hodí se i na kroužky. Pár let s nimi vydrží, mobil nepotřebují.