Nahota rodiče versus děti, řešíte ji u vás doma?
Pekny den maminky, chtěla jsem se zeptat jak u vas doma resite nahotu rodicexdeti. Mame na to s manželem rozdilne názory, date tipa na nejakou knizku kde by psali jak a co s predskolnimi deti. Mala by vlezla do sprchy každému i cizimu. Ja bych ji uz rada vysvetlila, ze je intimita a podobne, když chodi do kolektivu. Manzel to vecne bojkotuje a nechce na to téma nic resit. Lepe receno se omezovat Mate na to nejaka pravidla, nebo se dite samo ozve, ze se mu to nelibi?
U nás to přijde s časem. Staršímu vysvětluji že cizí lidi nemají potřebu vidět ho nahého a že to někteří nemají rádi. Tak to nějak už bere. Menší má dva a rozum z toho ještě nemá tak neřeším. Koukání doma jak kdo vypadá už máme za sebou. Starší párkrát obrečel že máma nemá pindíka. Menší chtěl umývat celého tatínka se vším všudy 😀 táta vysvětlil a dobré.
Znám ale lidi kde se celá rodina na své zahradě vysleče a chodí tam nazí i před jinými lidmi. Prostě to tam tak mají na svojem.
A jedna moje známá když mě pozvala na návštěvu tak se za dveřmi bytu svlékla s větou ať se nezlobim ale že je tak zvyklá.
S malou to u vás doufám přijde s věkem že nebude chtít být s tátou nahá. Bude hodně záležet na vztahu těch dvou v pubertě. Teď si myslím že když jí to hezky vysvětlíš tak to pochopí a připraví se na to a v pravý čas to bude vše v pohodě.
@millyh No, upřímně, známá neznámá, nejsem puritánka, ale osobně bych ji požádala, aby se alespoň spoře (spoďáry a triko) oděla. To tě obdivuju, žes to přešla mlčením. Představuju si tu scénu u nás doma, zejména jak bych nahá seděla rozcapená na gauči a "fotila" návštěvu pipkou, pak se třeba natahovala pro cukr a svými vnadami bych shodila konvici s čajem apod... 😀 😀 😀 A to takhle chodí i třeba před tchánem, elektrikářem apod.? 😀

@romantika upozorňuji, že nečtu celé vlákno, - není čas, jen mě zaujalo téma a četla jsem pár posledních příspěvků... Mám dvě dcery, z toho jedna je ještě roční "miminko" druhá je čtyřletá, jak sama jsi napsala, že máš moc krásnou dceru, ( to si ale myslím, že si o svém dítěti myslí snad každá matka), a ostatní ho obdivují, - mě se stává to stejné, mám taky krásné dcery, jedu po městě a PÁN na zastávce mi koukne do kočárku a vedle na starší a řekne, že mám krásné dcery, mám se snad bát,že je to pedofil? Deviant, který jim chce ublížit? Ano, až půjdou do školy, vysvětlím meze, že nesmí k cizím sedat do auta atd, ale to že je teď v dětství někdo pochválí? A bát se předem, že někdo před nimi stáhne kalhoty? Doufám, že takových idiotů je hodně málo a své dcery tím zatím strašit nebudu. 😉