icon

Nahota rodiče versus děti, řešíte ji u vás doma?

romantika
19. čer 2015

Pekny den maminky, chtěla jsem se zeptat jak u vas doma resite nahotu rodicexdeti. Mame na to s manželem rozdilne názory, date tipa na nejakou knizku kde by psali jak a co s predskolnimi deti. Mala by vlezla do sprchy každému i cizimu. Ja bych ji uz rada vysvetlila, ze je intimita a podobne, když chodi do kolektivu. Manzel to vecne bojkotuje a nechce na to téma nic resit. Lepe receno se omezovat Mate na to nejaka pravidla, nebo se dite samo ozve, ze se mu to nelibi?

Strana
z3
luccy.luccy
25. čer 2015

@romantika upozorňuji, že nečtu celé vlákno, - není čas, jen mě zaujalo téma a četla jsem pár posledních příspěvků... Mám dvě dcery, z toho jedna je ještě roční "miminko" druhá je čtyřletá, jak sama jsi napsala, že máš moc krásnou dceru, ( to si ale myslím, že si o svém dítěti myslí snad každá matka), a ostatní ho obdivují, - mě se stává to stejné, mám taky krásné dcery, jedu po městě a PÁN na zastávce mi koukne do kočárku a vedle na starší a řekne, že mám krásné dcery, mám se snad bát,že je to pedofil? Deviant, který jim chce ublížit? Ano, až půjdou do školy, vysvětlím meze, že nesmí k cizím sedat do auta atd, ale to že je teď v dětství někdo pochválí? A bát se předem, že někdo před nimi stáhne kalhoty? Doufám, že takových idiotů je hodně málo a své dcery tím zatím strašit nebudu. 😉

millyh
25. čer 2015

U nás to přijde s časem. Staršímu vysvětluji že cizí lidi nemají potřebu vidět ho nahého a že to někteří nemají rádi. Tak to nějak už bere. Menší má dva a rozum z toho ještě nemá tak neřeším. Koukání doma jak kdo vypadá už máme za sebou. Starší párkrát obrečel že máma nemá pindíka. Menší chtěl umývat celého tatínka se vším všudy 😀 táta vysvětlil a dobré.
Znám ale lidi kde se celá rodina na své zahradě vysleče a chodí tam nazí i před jinými lidmi. Prostě to tam tak mají na svojem.
A jedna moje známá když mě pozvala na návštěvu tak se za dveřmi bytu svlékla s větou ať se nezlobim ale že je tak zvyklá.
S malou to u vás doufám přijde s věkem že nebude chtít být s tátou nahá. Bude hodně záležet na vztahu těch dvou v pubertě. Teď si myslím že když jí to hezky vysvětlíš tak to pochopí a připraví se na to a v pravý čas to bude vše v pohodě.

brokovich
26. čer 2015

@millyh Ta známá se jako svlékla do naha??? Tedy, jiný kraj, jiný mrav, ale toto mi normální, tedy před návštěvou zejména, nepřijde... 😀

millyh
26. čer 2015

@brokovich jjo odhodila svršky u dveří a bylo. Mě to přišlo trošku zvláštní, ale jako žena jsem to neřešila. Spíš jsem se v duchu pozastavila nad tím že tak chodí před pubertálními dvojčaty , ale asi už byli zvyklí za ty roky.

brokovich
26. čer 2015

@millyh No, upřímně, známá neznámá, nejsem puritánka, ale osobně bych ji požádala, aby se alespoň spoře (spoďáry a triko) oděla. To tě obdivuju, žes to přešla mlčením. Představuju si tu scénu u nás doma, zejména jak bych nahá seděla rozcapená na gauči a "fotila" návštěvu pipkou, pak se třeba natahovala pro cukr a svými vnadami bych shodila konvici s čajem apod... 😀 😀 😀 A to takhle chodí i třeba před tchánem, elektrikářem apod.? 😀

Strana
z3