Praha 12 - nepřijali nám dítě do školky, co teď?
Tak jsme ve skupině NEPŘIJATÝCH dětí do školky.
Zajímalo by mě, co teď? Čekat, až se ozvou nebo jednat sama?
Jsem rozhodnutá koncem srpna všechny školky obvolat, nemůžu si dovolit být doma....
Máte to tak některá stejně?
pohádka a větrníček, obojí už mají na netu 🙂
No už jsem v nervu. Moc s tím nepočítám. Tvůj malý je opravdu hodně malý, myslím, že ani dodatečně ti ho nikde nevezmou, když mu nejsou tři. My teď chodíme do super soukromé školky, zadarmo to samozřejmě není, ale s paní ředitelkou je super dohoda, i na těch financích: www.skolkapelisek.cz.
Nrení malý, prostě mu budou 3 v říjnu a já musím do práce...
Pro tenhle systém je. Dceři byly tři v březnu a podle věku je 52 v pořádí ☹ Řešilo se to tady xkrát, nejsi jediná a každýmu je to u zadele, jestli dítě máš kam dát, nebo nemáš. V modřanech je centrum pro předškolní děti včelička, pro děti, které se nedostanou. Ale funguje to jen do 13h.
Ahojky, já patřím taky pod Prahu 12, ale Libuš a Písnici. Před dvěma lety jsem řešila stejný problém. Přihlásila jsem dítě do všech 4 školek, pod které spadáme a ani do jedné jsme se nedostali (dcera je prosincová). Pak jsem všude psala odvolání a bylo to k ničemu. Nakonec jsem psala i stížnost starostovi a všem zastupitelům, určitě jsem nebyla jediná, hodně se to u nás řešilo, v závěru rozšířili jednu školku o detašované pracoviště, tedy o jednu třídu víc, takže dcerka se dostala. Určitě k tomu přispělo i to, že se blížily volby a hodilo se jim to, tak to u nás chodí.
Je to fakt hrůza s těma školkama.
Každopádně doporučuju volat v září do školek a ptát se na místo, stává se, že rodiče nakonec pošlou předškoláky do školy, i když je chtěli nechat ještě rok ve školce nebo tříleťáci nenastoupí... Držím vám moc palce!!!

Můžu se zeptat, do jaké školky? Já jsem dávala přihlášku jen do jahůdky a rozhodnutí má být vyvěšeno až 25.5.