icon

Školka: Jak řešit konflikt s ředitelkou?

siima12
7. říj 2024

Ahoj všem, chci se zeptat jestli měl někdo stejnou zkušenost.
Dcera od září nastoupila do školky, a má temperament to vím, doma ji nerozmazluju. Miluje děti všechno v pohodě učitelky říkají že je hodná že si občas zaječí ale v pohodě. Vím že když je přetažená tak brečí ječí. Do teď vše v pohodě, ale dneska tam byla ředitelka jako záskok. A hned telefon od učitelky že si chce ředitelka se mnou promluvit. Hned na mě podívejte se na Nellu dělá kraviny nechce spát, ruší ostatní děti při spánku. Hned na mě že takhle to nejde že tam nebude spát, že ji odhlašuje obědy. Že se nervuje že jsem na ní až moc hodná přitom jsem podle mě dost rázná. Že učitelky mi to nedokázali říct tak mi to říká ona. Ja doma roční holku která chodí spát v 11 hodin dopoledne a já nemůžu ji nechat doma když ji nemá kdo hlídat. Nevim asi jsem blbá ale to si neumí poradit? Je tam chvíli a když jí takhle odtrhnou a pak to zkusí znovu bude to samé. Vědí že Jsem na rodičáku, a že hned přiletím. Co kdybych byla v práci? To mám dát výpověď?🫤

Strana
z5
kimh
12. říj 2024

@honatko092 já jsem se jen snažila podat pohled i z druhé strany. Sodu unesu 😀
@nnnadja to by neprošlo přes inspekci.

siima12
autor
18. říj 2024

Tak včera, se manžel ptal ve školce jestli teda příští týden tam bude už spinkat. Tak prý ne. Že neposlouchá, nemluví a další věci že se to musí naučit jinak tam spát nebude moc. Takže nejdřív to bylo že vyrušuje při spánku, a pak řekne nová učitelka další problém proč tam nemůže spinkat? Já nevim ale vyhověla jsem učitelkám i ředitelce že teda chodila po obědě domů. Ale já si platím celodenní docházku, a jde i o to aby si dcera na to zvykla i ve školce. A co po ní jako chtějí aby poslouchala na slovo aby mluvila jako třeba já? Aby snědla všechno? Připadá mi že si přidávají důvody aby tam nemohla být. Je mi z toho smutno, že ji takhle odříznou. A nechtějí ani učitelky s ní pracovat 🥺 my pracujeme na ní také snažíme se co to jde.

martinka0209
18. říj 2024

@siima12 já bych řekla,že tam spát bude,že to zkusite,dcera tam třeba ráno nechtěla jít do třídy ,ale po třech týdnech jsme si řekli,že zkusíme spaní,zkusili jsme spaní tři dny po sobě,ale třetí den tam řvala,tak jsme spaní odložili a za tři týdny ,že zkusíme ať tam spí 1 x a že to zkusime postupně navyšovat ,aby tam spala 3 x týdně ,a to paní učitelka ten třetí den neříkala že by tam nesměla spát,bylo to moje rozhodnutí,takže jestli takove chování neřeší ředitelka,šla bych s tím na inspekci

j.a.n.i
18. říj 2024

@siima12 No, zjistili, ze se podvolis každé ptákovině, takže proc by tam meli mit dite navic...

michaela666
18. říj 2024

@siima12 Fakt si tam důrazně dupni nebo do školky ve výsledku nebude chodit vůbec. Jediný důvod proč to zkouší, je jsi doma na mateřské. Kdybys pracovala tak tyhle kraviny nikoho ani nenapadnou.
Chtěj vidět ten zákon nebo nařízení, na základě kterého jsi takhle vylučují z kolektivu. A na férovku bych jí řekla, že pokud ti ho nesdělí ona, tak si informace vyžádáš od kompetentnějších osob...normálně bych to řešila se zřizovatel nebo inspekcí.

siima12
autor
18. říj 2024

Děkuji holky ❤️❤️ jsem zvědavá na názor ředitelky až ji to řekne učitelka. A pokud by stále trvala na tom aby tam nespala budu chtít mluvit s ředitelkou osobně. A můj pohár trpělivosti přeteče. Jak jsou ale vychcaný a zkoušejí co to jde. To mi hlava nebere.

Strana
z5