icon

Jak často používat Viburcol čípky při růstu zubů?

terr18
1. lis 2022

Jak často dávat viburcol čípky na zuby? Leze první, dávám 3. den jen na noc. Četla jsem, že max 7 dní po sobě, ale co když se zub neprorazí? Gel zatím žádný moc nepomohl na spaní.

goovana
2. lis 2022

@terr18 viburcol můžeš dávat při akutních obtížích každé 2-3 hodiny po jednom čípku
Poté 2x-3x denně po jednom čípku
Plus k tomu můžeš dávat třeba paralen
A doporučuji koupit ještě camillia ampulky ...za nás úplně top
A gel buď viburgel nebo silnější calgel

terr18
autor
2. lis 2022

@goovana horecky nema tak paralen asi ne..camilia mi prijde, ze nepomaha. Je jen neklidny, urvany..gely mam asi 4 druhy alena noc prave trochu pomaha ten cupek, jen nevim jak dlouho to muzu😫dnes 4. Den a stale je to na nervy..

kristyn86
2. lis 2022

Paralen a Nurofen je i na bolest. Ne jen na teplotu. Takze pokud je hodne protivny,muze ho to bolet. Nurofen mi pripada na bolest lepsi. Aspon se v klidu oba vyspite. U nas nikdy zadny gel,ani homeopatika (Viburcol apod) nepomohla.

terr18
autor
2. lis 2022

@kristyn86 takze myslite davat na noc? Nebo i pres den?

kristyn86
2. lis 2022

Urcite bych dala na noc. Pres den pokud by to bylo neunosne,tak taky. Jinak podrazdenost, protivnost k rustu zoubku patri,no 😔 Chce to pevne nervy...

terr18
autor
2. lis 2022

@kristyn86 mohu se jeste zeptat..cetla jsem, ze to muze trvat i mesic..pouzivali jste neco delsi dobu?

kristyn86
2. lis 2022

@terr18 Nene,delsi dobu jsem nepouzivala nic. Nam vzdy stacil na par dni ten nurofen,kdyz bylo nejhur a fakt hodne plakaly a v noci se furt mlely a budily. Ty zoubky se prorezavaji dlouho,ale rekla bych,ze je to nebolelo porad v kuse....Jeste jsou dobra ruzna kousatka,treba i gelova,co jdou dat do mrazaku. Muzete vyzkouset i nejaky gel,jestli u vas zabere...

terr18
autor
3. lis 2022

@kristyn86 kousatka mame i gelova i tvrda a gely asi 4 druhy 😄 je to boj

kristyn86
3. lis 2022

@terr18 Je to boj,no. Ale jednou to skonci 👍

kubesovaadelka
3. lis 2022

@terr18 taky bojujeme, do toho je malá nachlazená, střídám na noc viburcol čípky a Nurofen sirup.. 2 moci jsem dala čípek, pak 2 noci kdy se i pořádně spustila rýma, kašel a protivná byla extrémně tak Nurofen, pak zase 2 noci viburcol a teď druhou noc zkouším bez ničeho ale žádná sláva 🙈😂 jednou to skončí mě jediný drží v klidu

terr18
autor
3. lis 2022

@kubesovaadelka boze to je mi lito🙏drzte se

kubesovaadelka
4. lis 2022

@terr18 už je to druhá rymecka, takže tak nějak už si člověk zvykl, ale je to hrozný, když vidí to miminko co má plnej nos a nemůže se vysmrkat, odsávání nepomáhá