Dají se skleničky od příkrmů použít na zavařování?
Ahoj holky, vyuzivate na neco sklenicky od prikrmu? zkouseli jste v tom neco i zavarit?? ja mela takovej pocit ze se to neda ale ted to ctu na netu ze by se to mohlo v pohode uzit k zavarovani. Ma nekdo zkusenost? diky
@hanka_12345 podle toho jaky mas vicka, teta zavarovala do tech normalnich, treba hello myslim. Jak jsou takovy ty s jemnym zavitem (hipp, dmbio...), tak ty chytaji spatne. Ja v nich ukladam porce jidla pro mimi/batole do lednice/do mrazaku, kdyz pro nej varim/odebiram pred solenim.
@malytlustyhroch myslim ty hami.
Me by stacilo kdyby do toho sla dat aspon marmelada, nic jinyho v takove male porci nezavaruju. Kecup, ruzny majdy spagerovy davam do velkych ale toto by se me fakt hodilo na marmelady 🙂
mmch v mrazaku to neprde?? to by bylo taky fajn
@malytlustyhroch myslim ty hami.
Me by stacilo kdyby do toho sla dat aspon marmelada, nic jinyho v takove male porci nezavaruju. Kecup, ruzny majdy spagerovy davam do velkych ale toto by se me fakt hodilo na marmelady 🙂
mmch v mrazaku to neprde?? to by bylo taky fajn
@hanka_12345 v mrazaku mi za 9 let zatim nepraskla mala zadna. Velke, sedmicky od okurek, asi dve nebo tri. Mrazim hodne a skoro jenom ve skle.
Pod víčka s jemným závitem zavařovat nelze, nedrží. Klasická šroubovací Hello jsou top.
@hanka_12345 Zkušenost mám od 2 lidí. A v jedné válce je to prý tak půl na půl, že se víčka chytí.
Pod víčka s jemným závitem zavařovat nelze, nedrží. Klasická šroubovací Hello jsou top.
@1pomnenka jo ale to je tak na tech presnidavkach vse. Slozeni je naprd
@hanka_12345 pro sklenicky od prikrmu jsem vyuziti nenasla a hazela jsem je celou dobu do kontejneru na sklo. Ty vicka uz se nechytnou, zavarovat se do nich neda. Jediny co ma dobrou sklenicku na zavarovani je velka presnidavka z Dm, ale to neni ani v detskym, maji to normalne u jidla. Ale narozdil od tech hello ma dobry slozeni, ktery muzou i deti jist 🙂
Skleničky klidně můžeš použít. Jen je potřeba koupit nové víčka, protože ta, co tam dávají, málokdy potom drží.
Skleničky klidně můžeš použít. Jen je potřeba koupit nové víčka, protože ta, co tam dávají, málokdy potom drží.
@moundi aha a ktery vicka na to pasují, prosim?? Divala jsem se uz po nejakych ale byly to ty samy klasicky vysoký. Primo na tuto sklinku nikde nebyly
@1pomnenka jo ale to je tak na tech presnidavkach vse. Slozeni je naprd
@hanka_12345 Skleničky dostávám, složení je mi šumák.
@hanka_12345 Skleničky dostávám, složení je mi šumák.
@1pomnenka jako celou presnidavku dostavate a nebo jen ty lahvicky? Pokud plne-davate je svym detemnnebo to jite sama?
Pokud to ji vase deti tak je mi jich lito
Hello jsou dobre - ty ložená zavařování použit. Ostatní nikoli.
@1pomnenka jako celou presnidavku dostavate a nebo jen ty lahvicky? Pokud plne-davate je svym detemnnebo to jite sama?
Pokud to ji vase deti tak je mi jich lito
@hanka_12345 Dostávám prázdné sklenice, protože do nich zavařuji. Zavařuji si vlastní přesnídávku z ovoce z vlastní zahrady. A do džemů bych nikdy nedala ani želírovací cukr, je to chemie. Vždyť se koukni do profilu. Nikdy bych si nekoupila ani nakládané okurky, nemám k tomu důvod.

@hanka_12345 podle toho jaky mas vicka, teta zavarovala do tech normalnich, treba hello myslim. Jak jsou takovy ty s jemnym zavitem (hipp, dmbio...), tak ty chytaji spatne. Ja v nich ukladam porce jidla pro mimi/batole do lednice/do mrazaku, kdyz pro nej varim/odebiram pred solenim.