Cítím se provinile. Je nevěra jen v hlavě?
Ahojda holky,potrebuju radu a asi i útěchu.. před dvěma roky se mi stala taková věc.. mám kamaráda se kterým se v pohodě bavime ale on mě kdysi polibil ,já ho odstcila s tím,že to nechci ,že mám manzela kterého miluju a s tímhle prostě nesouhlasím.. od té doby je klid,ale na mě to teď tak padlo,že se cítím vlastně provinile já i když jsem to utnula a citim se ,že jsem manzela povedla.. prosím,uklidnění tě mě,že to je jen blbost v mojí hlavě..
No a ty to chceš manželovi říct? Pokud je klid a kamarád to na tebe dál nezkouší nebo se s ním nemáš v plánu vyspat, tak nevidím problém.🤷♀️
@hennrietta Ne,rozhodně to v plánu nemám a nikdy bych to ani neudělala a on od té doby dal pokoj, pochopil to a chová se ke mě slušně,když se někde potkáme. Takže to mám pustit z hlavy a netrápí se tím,že se cítím vůči manzelovy blbé,že to neví? Ale ničemu bych tím neprospela kdybych mu to řekla.
Myslím, že není potřeba mít jakékoliv výčitky. Políbil on tebe, takže ty jsi za ten polibek nemohla a navíc ses dle popisu v tu chvíli zachovala vůči manželovi nejlépe, jak šlo. Jasně jsi řekla, že tohle ne, svědomí tedy můžeš mít úplně čisté. To, že tě to teď trápí, asi jen ukazuje, že si manžela a Vašeho vztahu opravdu hodně vážíš 😉 Pokud kamarád pochopil, že na tebe nic zkoušet nemá, a zároveň není nějak z odmítnutí ukřivděný, aby hrozilo, že situaci nějak přibarví, překroutí a řekne někde, tak bych to prostě pustila z hlavy a doma nezmiňovala.
@traveller007 Mockrát Vám dekuju,za tak pěkné slova.. Moc mi to pomohlo! Jojo,kamarád je v pohodě a ,,loví,, holky dál.. a říkám,je to už 2 roky zpět.. tak vlastně ani nechápu,proč mě to prepadlo až teď.. ale jak holky píšete, budu se snažit být Teda v klidu. Ještě,že se tady najde někdo,kdo umí podpořit🙂
Ty to řešíš, protože si něco vyčítáš. Otázkou je, co přesně si vyčítáš...
Cítila jsi při tom polibku snad něco?
@reeeza Jo,nastvanost,že si to dovolil..
i prez to,že věděl jak to mám já,tak to stejně zkusil..
Co blbnes. Jen te polibil. Ty si ho odstrcila. Jesrli nsbylo nic vic tak to neres.
@kakba Jsem asi blazen vid, moje mamka mi říkala,že jsem si z toho vypěstovala pěknou depresi..
mockrát Vám všem dekuju 🙂

podotýkám,že jsem se ním neschazela nikde za manzelovymi zády,potkali jsme se jednou u něj v praci