Co dělat, když se manžel zlobí kvůli odmítnutí druhého dítěte?
Ahoj prosim jdu si pro radu je mi 31 let s manzelem mame 6 lete dite ja jsem ted doma na uradu par mesicu naskytla se mi pekna prace kterou jsem chtela vzdy delat.pred tim jsem ji delat nemohka byla jsem na operaci a zdravi mi tk nedovolilo tak od 1.nastupuji jenze dnes jsem manzelovi oznamila ze 2 dite nechci.nemluvi semnou je nastvany.vedel ze jsem na tom byla spatne,chtela jsem ho ale neslo to.neresili jsme to u dr jen ovu hlidala a nic.no a ted me to nejak omrzelo proste jsem si rekla ze druhe dite ted ne rekla jsem nejdriv bydleni,bydlime v najmu chceme do sveho ale nedovedu si predstavit mit dite a zase byt jen doma a starat se o 2 deti.rekla jsem mu ze mozna ano ale az najdeme bydleni je nastvany jeste vic.nevim co delat..omlouvam se jak je to psane.diky
Hodně záleží jak si mu to řekla a jak jsi mu to vysvětlila. Jestli jste se o druhé pokoušeli,tak je jasné, že s ním počítal a těšil se na něj. Věřím, že si myslel, že komplikace překonáte. Zkusila bych mu vklidu vysvětlit jak se cítíš. Že od toho potřebuješ pauzu, změnu, novou práci. Pokud to není konečné ne, tak mu to hlavně řekni!
Nechala bych to utřepat a uvidíte . A on chce druhé dítě nebo spíš abys byla doma a on měl servis?
@konidana Ano necham jen jsem to rekla ze dne na den.vubec nevim jestli chce aby jsem byla doma nebo mel servis ale spis bych rekla aby mel doma servis.uz neni tolik nastvany pry chce abych zkusila tu praci a pak se uvidi.jen to rekl divne no.ach jooo

Nech ho to zpracovat. Je ti 31, šla bych do práce, po roce, dvou, třeba bude taková situace, že se o 2. dítě pokusíte a třeba se zadari