icon

Dá se zachránit důvěra po rozchodu?

dominik96
21. črc 2025

Ahoj, loni v listopadu ode mě odešla snoubenka za jiným, máme syna nyní 1.5 roku ... Odešla za chlapem který nemá děti a znala ho měsíc a půl, rozbila celou naši rodinu má ještě jednoho syna 10 let bral jsem ho jako vlastního na to mi řekla jen že mi za to dekuje... Celou dobu skoro mi vypisuje jak je ji smutno pak zase je měsíc klid... Malého si beru pravidelně posílám ji na něho všechno jak mám... Ale nevím proč to dělá proč ji je chvilku smutno pak zase ne. Odešla protože prý náš vztah je

stereotypní atd... Nedávno mi přiznala že ji se mnou vlastně špatně nebylo ... Že on toho staršího moc nebere, že ona má pocit jako by s ní byl jen proto aby mu pomáhala finančně ... Že má pocit že nedává ty děti, že spolu nespí ATP .. vzal jsem ji zpátky chtěl jsem zachránit rodinu a po týdnu šla zpátky za ním... On akorát dělá problém když se zeptám na malého jak se má atd .. že proč se na něho ptám když ho má ona .... Ale zase sem tam píše že mám vydržet prázdniny že on to nedá... Ale zaslouží si vůbec takový člověk ještě šanci, myslím si že taková ženská v 35 letech by měla vlbyt pro rodinný život a ne pro tohle že jde jen za svým potěšením ... Udělala by to znova ? Dá se vůbec zachránit ta důvěra ?? Když jsem si nedávno vyšel s kamarádkou na kafe někdo mě viděl řekl jí to... To byla scéna žárlivá ... Já osobně se Peru hodně s tím že prostě nechci... Na druhou stranu se hrozně bojím toho že syn je malinký nevidí mě tak často aby tam bylo to pouto otec a syn jestli mi rozumíte ..jedu teď pracovně na měsíc pryč a bojím se aby za mnou pak chtěl jít když mě neuvidí dlouho... Jinak malý se mnou vydrží bez problémů, když si pro něho jezdím vždycky se směje má radost utíká za mnou ... Dýchal bych za něho na jednu stranu mi vadí že má takový kočovný život chvilku u mě pak zas u mamky...

sedouana
21. črc 2025

Myslíš dávat šanci vypočítavé ženské, která potřebuje mít jen jistotu podle toho, jak se jí to hodí a tebe si nechává jako toho osla se zpětnými vrátky?

Ne....a to píšu jako ženská.

Však otec jsi i nadále a budeš ještě až až. Venuj se klukovi a soustřeď se hlavně na něj. Nebuď oslem, buď otcem.

simkrk
21. črc 2025

Bere te jako zadni vrátka.. :/
Syna si ber, venuj se mu, davej mu to co potřebuje.. Ale s ni to utni... Bude to lepší pro vsechny strany.. 😊Verim ze spolu budete vycházet v pohode a vše se sehraje 😊
Jak říkám, každý má právo na lásku... Ale nechces "falešnou" lásku jen protože slečna/paní neví co momentálně chce.

marketa1218
22. črc 2025

@dominik96 Je hezké, že máš syna rád. Otec budeš pořád, starej se o něho jak můžeš. Ještě je malinký a jednou to pochopí, ale u toho zůstaň. Maminku zpátky neber, neví co chce. Bude se to opakovat, má tě jako zadní vrátka.

levandule_k
22. črc 2025

Kolik těch šancí ještě chce? Zkusili jste to znovu a po týdnu šla zase k němu...vždyť ona neví, co chce, nebo ví. Chce si užívat a tebe si držet jako zadní vrátka. Každopádně nemáš zapotřebí ze sebe dělat debila. Další šanci bych nedávala, soustředila se na syna, sebe a pokud jsi připravený na další vztah, začni randit a hledat jinou partnerku.

Žárlivá scéna ze strany ex, protože jsi šel na kafe s kamarádkou, je její problém, ne tvůj. Je ex, tedy ti fakt nemůže přikazovat s kým se můžeš a nemůžeš kamarádit.

Novému partnerovi bych řekla, že otcem dítěte jsem pořád, i když s malým zrovna nejsem a je logické, že chci vědět, jak se má a co dělá, je to normální péče o děti.

Nevím, jak bude reagovat malý po měsíci, ale nebála bych se toho. Vztah se dá obnovit, pokud je vůle.