Dcera si stěžuje na chování otce. Jak situaci řešit?
Ahoj holky, protože tady umíte dobře poradit, poprosím vás o názory, protože já začínám být zoufalá...
Dcerce jsou tři roky, vloni se od nás odstěhoval její otec. Dohodli jsme se, že si ji párkrát v týdnu odpoledne (podle domluvy) bude brát. Jenže dcerce se tam nikdy moc nechce, někdy pláče (ačkoliv se ji snažím motivovat) a hlavně si posledních pár měsíců pořád stěžuje na to, že ji táta "bouchá a štípe", že jí všechno zakazuje, že je na ni zlý. Mluví o tom často a sama od sebe. Bývalého jsem se zkoušela ptát, ale akorát se mi vysmál, že to je blbost... Popravdě nevím, modřiny žádné nemá, ale je fakt, že jeho "výchovné metody" jsou jedním z důvodů, proč jsme si přestali rozumět a několikrát jí i přede mnou vyhrožoval, že dostane na zadek.
Co s tím?? 😢

Styk nějak oficiálně daný máte? Ony děti mají i docela velkou představivost. Naše dcera jednu dobu třeba tvrdila, že jí u táty dávají facky a že na ni křičí a zavírá jí do skříně. A jemu zas říkala, že jsme ji doma schválně shodili na židli, protože jsme chtěli, aby se praštila a že když jezdí na kole, tak do ní strkáme, aby spadla z kola. Nic z toho se samozřejmě nestalo a fakt jsem si kolikrát říkala, kde na to chodí a že se modlím, aby takovéhle příběhy nevyprávěla třeba ve školce. 🙈 Možná je jí smutno, je ještě malá. Ty 3 roky jsou celkem špatný věk na tohle předávání. Dcera pokaždé brečela u ex kvůli mě a když jí vrátil, tak zas brečela, že se jí stýská po ex.