Dítě z předchozího vztahu v péči otce
Ahoj holky, není tu některá z vás, která je ve vztahu, kde jsou děti z předešlého manželství??? A samozřejmě s dětmi jsou výchovné problémy??? Já mám pocit, že už to nezvládnu... Je někdo na vyměnění zkušeností?
Vzala jsem si partnera a 10let starsiho se synem (ted 13let) ve vlastni peci. Kdybych mohla vratit cas beru nohy na ramena. Ted mame spolu syna 2r a jsme spolu jen kvuli nemu. Kazdy den si rikam bude lepe. Jako svobodna bezdetna bych chlapa s ditetem obesla obloukem 😉.
Muj chlap ma 3 deti z predch.manzelstvi v peci byvale, takze vikendy, prazdniny, dovca a kdyz je potreba.Sla jsem do vztahu s nim i s detmi a myslim, ze se snasime dobre.Cekame ted spolecne, sourozenci uz se tesi.Do vychovy ale nekecam, je to vec rodicu, kdyz ode me chce dite poradit, pomoct, pomazlit, tak jsem tu pro ne.S jednim uz mlati puberta, takze nekdy jsou to i nervy, ale da se to.Jen jsem zvedava, az pribyde dalsi clen rodiny, jak to s nama a se mnou hlavne zacvici.Mam je rada, nechci uprednostnovat jen svoje dite, ale nevim, jestli to vubec pujde.
Také jsem kdysi měla partnera se dvěma dětmi bohužel va střídavé péči, kdy střídání moc neprobíhalo a když náhodou jejich matka měla zájem, tak jim do týdně slušně stihla zamotat hlavy, takže jsme mělaidalší 3 týdny co napravovat.. no bylo to nároční, někdy krásné, ale jsem šťastná, že jsme se dohodli na rozchodu.. jsme lepší kamarádi než partneři 🙂

@janulininecka My sice nemáme dítě v péči ale jen 2 víkendy v měsíci, ale i to mi stačí 😀 😀 Je teď nějaké hodně blbé období a budu muset už promluvit i s tchánovcema, ptž už to nedávám, abych jen koukala a držela hu...., jak se to dítě chová, to už je fakt extrém a moc i na mě... a akorát se s chlapem jen hádáme, ale i on sám uznal, že je to s ním katastrofa a začíná mu jeho chování dost vadit ... Klidně napiš sz... 🙂