Doma nuda. Jak dál?

11. říj 2022

Ženy, potrebuji pomoc. Doma nuda, dvě malé deti, věk 4 roky. Táta je skvelej. Ale já už to nedávám. Peníze problém nejsou. I s malými alimenty vyjdu. Jak dal? Sex nula, společný program ale v pohode. Bydlet kde mám. Na střídavou péči nikdy nepřistoupím. Jen se proste necítím šťastná. Mám pocit, ze to do jejich věku 15 let dam. Nechci jim kazit dětství. Ale jako žena se cítím úplně hrozne.

janinasm
11. říj 2022

Zeptám se asi blbě,ale co si najít milence?😄

autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
autor
11. říj 2022

Já se proste jen hrozne nudim

smajlinka
11. říj 2022

Mám to podobně, ale prostě jsem se obětovala. Taky nechci synovi kazit dětství.

autor
11. říj 2022

@smajlinka chapu

elfka21
11. říj 2022

A co najít si nějaký koníček? Třeba se začít učit něco vyrábět. Nebo na něco hrát.

korin
11. říj 2022

Chodíš do práce?

autor
11. říj 2022

@korin ano

autor
11. říj 2022

@korin díky tomu jsem finančně nezávislá

janinasm
11. říj 2022

Ok ale jak to teda myslíš že se cítíš jako žena hrozně. Jak přesně to myslíš?

autor
11. říj 2022

@janinasm manzel si mě vůbec nevšímá. Jsme jen rodiče

janinasm
11. říj 2022

Aha! Jestli se pořád milujete a chcete spolu bejt i dál,tak zkuste vztah nějak oživit! Dát si třeba jen tak randicko někde venku a předstírat třeba že se vidíte poprvé v životě, nebo občas někam vyrazit buď jen sami dva nebo s jiným párem, nějak zkusit nabořit denní rutinu. Ty ho zkus doma vuc svádět,změn svůj styl třeba ho to zaujme.... atd. Držím palce ať se už nenudis a vzkrisite svůj vztah!

jana_zofie
11. říj 2022

Ja jako nevim zensky, ale co vas vede k tomu jako prvni uvazovat o rozvodu/rozchodu misto toho, aby vas jako prvni napadla vztahova/sexuologicka poradna, to fakt jako nechapu. Tak s nekym snad jsem, neco jsme spolu budovali, tak nejdriv hledam vsechny moznosti jak to udrzet/opravit, nez to vsechno hodim pres palubu...
To uz je dneska druhy takovy prispevek co ctu...

martiniquest
12. říj 2022

@jana_zofie vsechno chceme hned, bez prace, hlavne se nad necim nenamahat...proto lidi neopravuji to, do ceho vlozili spoustu energie, ale radeji to zahodi.

krisstina93
12. říj 2022

No a s mužem jste to probírali? Co nějakou poradnu? Mě teda přijde sobecké rozvíjet rodinu, protože se nudím a ani se nějak nesnažit to zachránit.

lauriak
12. říj 2022

Ako to vidi tvoj muz? Jemu to takto vyhovuje? Nema milenku ked pises sex nula bodov?
Skusila by som vztahovu poradnu. A ak by to nevyslo tak urcite by som s muzom neostavala len kvoli detom. Zabijes 10 rokov zivota a detom das katastrofalnu ukazku manzelstva do zivota. Ty by si bola rada, keby tvoje deti v dospelosti zostavali v nefunkcnych vztahoch, boli nestastne a obetovali sa? Lebo to je presne to, co im tymto sposobom zitia ukazes. Oni vidia ked rodicia nejsu ok aj ked vy sa mozete tvarit pred nimi aki ste stastni.

dasipe
12. říj 2022

Ono se střídavou péčí můžeš nesouhlasit jak chceš. Pokud ji stanoví soud, neuděláš s tím vůbec nic. Mluvím z vlastní zkušenosti.

zelenaesmolda
12. říj 2022

Najdi si praci a nuda te prejde.Cicham trolovinu.

izz76
12. říj 2022

Chodíš do práce,máš malé deti,domácnost, prosimtě jak se to dělá se nudit? Já bych taky chtěla trochu nudy,nebo ne nudu,ale volný čas. Třeba jeden den nic nedělat,jen si číst 😃 Jestli ti chybí sex, pores vztah s manželem,nebo si najdi milence.

veroniquecz
12. říj 2022

@izz76 přesně to mě taky napadlo, ze nevím co je nudit se 🙈

veronikav31
15. říj 2022

Já nevím, máme děti 6,5r a 4,5r a od nástupu na první mateřskou jsem neměla čas se nudit 🤔 , pořád je co dělat ať v domácnosti nebo s dětmi, s partnerem jsme po x letech byli v létě v kině, teď se chystám se švagrovou. Na knížku mám čas jak kdy, mám jich víc,ale žádnou doctenou

bruckner
15. říj 2022

Nudíte se? Pořiďte si medvídka mývala....Asi tak....

lucieevita
15. říj 2022

Radim jít do poradny a najít si pro sebe nějaký koníček 😉ta poradna by byla lepší pro oba, ale můžeš jít i sama. Navíc doporučuji sport - nejlépe společně 👌

markves83
15. říj 2022

Já nějak nechápu jak se může někdo s dětma nudit Máš dvojčata já mám teď pár měsíců druhé dítko ale fakt se teda nenudím spíš nic nestíhám Co takhle něco podniknout s dětma výlet nebo jiný program (záleží odkud jsi) my třeba občas koukáme všichni na pohádky když není hezky je fakt že starší už je teda školačka Nebo třeba navštívit rodinu známé

sorboni30
15. říj 2022

Ty se nudis s manzelem rekla bych.. Jenze pokud se nudis, musis neco udelat. Rict to svému muzi, ne se hned rozcházet, rozvádět.. Sex nula. Jako ze spolu nespite nebo te to s nim nebavi?

zasnena_ctenarka
15. říj 2022

A co na to chlap? Nema zdravotni problem, ze sex nic? Jinak ja zacala chodit do jazykovky a zacala vic sportovat. Taky jsem mela pocit zmaru, zivot ve zlate klicce. Ze vsechno mam, ale presto nejsem stastna. Tak jsem si proste ten duvod k radosti nasla a krize pominula. Odchod bych mela az jako uplne posledni moznost.

blondterezka
26. lis 2022

Cítím se stejně Ze dne na den se stala nuda . Intimitia 0 , výlety 0 randění 0 společně zájmy 0 .Vse fungovalo az po te co jsem byla tehotna si našel milenku . A tohle vše co mezi nama fungovalo ze dne na den se z toho stala 0 Jsem teď spolubydlící žije v jiný mistnosti . A max koukne se mnou na ulici .za prve začni u sebe jestli je něco co by ho mohlo u tebe blokovat odrazovat nebo nevim , najdi si koníček atd . Pal Komunikuj S nim zjisti co je spoustec .Jestli to není krize v práci nebo špatně obdobi . Jestli nepotrebuje trochu dachnout. . Ale hlavně jestli to chces opravit tak .komunikuj Promluv si s nim co te tíži aT můžete pracovat udělej to zpravte to dokud to jde :( at nezačne hledat někde jinde ale záleží co chces .