icon

Jak překonat ostych při žádosti o sex po mateřství?

27. čer 2023

Ahoj,

po ukončení kojení - 2 roky, se mi konečně vrátila chuť na sex. Akorát že manželm, si už zvykl, že to nějak nepotřebuji, tak ho po mě vlastně nevyžaduje, ale já bych chtěla, akorát jsem se přistihla při tom, že mi to je vlastně celkem trapný si o něj říkat a že se stydím ho svádět..🙈. Jak tohle téma komunikuje te doma?

teryem
27. čer 2023

Já teda nevím, jaký je tvůj chlap a jaký máte vztah, ale na 99,9% pro chlapy snad není nic víc sexy, než když si o to právě pěkně řekneš, nebo si ho odchytis v koupelně ať si tě posadí na pračku nebo tak 😃 to překvapení, si myslím, zařídí vše potřebné...jen mu ukaž právě, jak moc to chceš, a nestyď se vůbec, bude se mu to líbit 😎💪

l_
27. čer 2023

Presne jak pise @teryem .. proste narovinu 😁 nebo tomu lehce dopomoct narazkou, (ne)oblecenim, atd..
U nas je to i hlaska, ze mu u me udelam kafe a oba vime 😁 ale my se provokujeme porad a sex milujeme..
A verim ze tvuj manzel az zjisti, ze uz mas zase chut, se k tomu milerad vrati ☺️ tak smele do toho ☺️

cherie24
27. čer 2023

Vážně? Mě v těhotenství není sex moc příjemný a co kojím už druhou v řadě, tak taky nemám nijak extra touhy na sex (má už rok a půl) , ale stačí doma zmínit slovo sex a chlap už si stahuje kalhoty. 😂 A co prostě večer přijít v nějakých pěkných kalhotkách a normálně se zeptat zlato chtěl by jsi dneska něco dělat, já bych chuť měla. 😉

levandule_k
27. čer 2023

Normálně řeknu, mám chuť se milovat.

patypresdevaty
27. čer 2023

Když si nechci říct úplně přímo, stačí ho většinou u televize pohladit po stehne nebo třeba říct, jestli nechce namasirovat/namasirovat mě.

patypresdevaty
27. čer 2023

Ona už ta samotna masáž zad kokosovym olejem je doooost příjemná a málokdy zůstane jen u těch zad 😁

g_m
27. čer 2023

Neříkám a nesnáším, když manžel přijde a řekne mám chuť na sex. Pokud chceš, tak jdi do toho. Sedni si na něj klidně v obýváku u TV, běž spát nahá a přitul se a šahej na erotogenní místa partnera, bež za ním do koupelky po sprše. Cokoliv, čím dáš najevo, že chceš. Mě říct někdo v posteli: chci se milovat, tak to mě nevzruší ani omylem 😀

martulka88
27. čer 2023

My si prostě řeknem "jdeme do ložnice?". Občas si dám sexy prádlo, párkrat zapálil svíčku, ale v 99% jinak romantiku v tom nehledej (máme syna necelého 1,5roku a nejde nám si doma navodit atmošku, jako dříve - to jsme si lehli k filmu v ložnico a tak nějak to vždy vyplynulo). My si to pak vynahrazujem hračkama, navodíme atmošku trochu ve sprše apod... 😊 Ale my nemáme problém si o sex říct.

michaela666
27. čer 2023

U nás stačilo nedávno říct úplně jednoduchou oznamovací větu " Malou si bere na noc moje máma, vyzvedneme ji zítra dopoledne." To jsme si oba připadali jak za mlada. 😃

marketa1218
27. čer 2023

Já z toho taky nedělám žádnou vědu, my se teda špičkujeme pořád, takže třeba bude dneska něco táto?😀 Nebo mu sáhnu mezi nohy. Čekat s tím na manžela, máme sex tak na svátky, narozeniny a Vánoce 😃

zmrzlinka
27. čer 2023

Tak při pracovním vytížení mého manžela ne jenom,že si řeknu chci sex, ale přímo plánujeme, kdy ho budeme mít....na nějaké neplánovaně akce kolikrat ani není čas....

gbp
28. čer 2023

ja rikam: uz se mi zase zdaj ty sny...mel bys s tim neco udelat 😂🤭 nebo se mi zase bude zdat Johny Depp 😂

sorboni30
28. čer 2023

Normálně bych mu řekla "tak co taťko, už zas mužem začít normálně sexovat jak před porodem, ne?" Tak bych to řekla já..protože se doma o tom normálně bavíme. Když děti jsou dát spat, řeknu muži "připrav se hned jak přijdu" a on už ví 🤣 Jinak jak psala gdp máme to i doma. Buď já nebo muž přijde a řekne "dneska se mi zdálo, že jsi mi ho ..." A já odpovím "ano? Tak to se ti splní".. A i naopak já řeknu "Dneska se mi zdálo o sexu, myslím, že je čas" 🤣 Hlavne to chce komunikovat... Mi neříkej, že se stydíš mluvit s mužem o sexu, nebo spolu nemluvite vůbec? Vrať se zpět přes otěhotněním jak jste to dělali a pokračujte..

kajka321
29. čer 2023

Úplně ti rozumím...je to pomalu jak první pusa...

bernada
6. črc 2023

Udělejte si hezký večer, dejte víno..a ono to půjde samo 😉