Jak získat zpět věci po rozchodu? Rady a zkušenosti
Ahoj, mám dotaz.
S přítelem jsme se rozešli. Měli jsme společně byt, který jsem za ty roky co jsme byli spolu postupně vybavila. Jelikož on za celých 11 let nepracoval, vše jsem hradila ze svých peněz. Brala jsem si i půjčky na to abychom to vybavení měli (na celou ložnici hlavně). Od něčeho mám doklady i platby, že mi to z účtu odešlo a od něčeho už ne, přece jenom už je doba co jsem pořizovala například lednici, nebo základní nádobí... Teď jsem v situaci, že on ani přes moje snažení se domluvit mi ty věci nechce dát. Zároveň jsem platila celých 6 let pojištění auta, které je psané na něj ve výši 10 000 ročně. Myslíte, že i za těchto okolností, mi soud vyhoví? Nechtěla jsem to hnát až takhle daleko, ale on proti mě ty věci používá. Když jsme si naposledy předávali děti, hodil po mě matraci ať si odvezu svpje krámy a když jsem tam pak přijela s autem a vším potřebným, zase začal s tím že mi ty věci nevydá bez soudu atd... prostě se chová jak dítě. Díky za názor.

Nejsem odborník,ale mám pocit že vše co je zaplacené i když z tvé karty a je to 3 roky a vice tak je to promlčené a nemůžeš nic