Jak zvládat rozdílnou chuť na sex s partnerem?
Milé ženy, máme doma problém s chutí na sex a nějak se nemůžeme společně potkat. Máme sex cca 2-3x týdně průměrně. Být na manželovi, tak je to denně. Což jako když mám ovulaci, tak klidně bych mohla 3x denně, ale pak přijde premenstruační fáze a nejradši bych ho týden ani neviděla a nesahej na mě 🤣 máme dvě malé děti a vše kolem domu a zahrady je na mě, plus dělám z domu ještě půl úvazek. Manžel nosí domů hlavně peníze. No a já jsem za celý den od dětí osahaná a vybzikaná z toho kolotoče a jsem skoro až vzteklá, když na mě sáhne večer ještě on a přitom doma nehne ani prstem. Očekává, že tu bude naklizeno, navařeno, děti někde ticho a já usměvavá a stále při chuti. Což prostě po tom kolotoči doma jaksi nejsem. A ať se mu to snažím vysvětlovat neustále dokola, tak to stále nepobral. A poslední kapka bylo, když jsem měla teplotu a rýmu jak hrom, tak se po mě zase sápal. To už mi přijde teda vrcholne nechutné. A jemu to prej nevadí. ... Prosím vás, to vážně je normální, že to chlapům nevadí, že vám u toho tečou nudle a podobné projevy různých viróz? V těhotenství i šestinedělí byl tak zlatej a chapavej, že teď ho teda total nepoznávám.
Při lehké viróze si děláme srandu, kdo bude dole a kdo nahoře, aby na nám neteklo z nosu. 😂
Pokud je mi zle a nemám náladu, tak sex nemáme. Stejně tak třeba při vyčerpání. Dokud nebyly děti, tak jsme jeden druhého odmítli výjimečně a měli sex denně a když byla nálada a čas, tak i víckrát. Teď při dětech je průměr tak 2-3x týdně (když má manžel volno, tak někdy 2x v jeden den) a oba dva si někdy řekněme, že jsme unavení a nemáme náladu. Respektujeme se a to manžel taky může denně.
Ale je fakt, že jsem zjistila, že čím déle to nemám, tak tím víc na to nemám náladu a pomyšlení a musím se donutit. Když máme sex alespoň 2x a víc za týden, tak se těším, je jednodušší se naladit a je to fajn. Teď jsme se třeba dostali na asi 2 - 3 týdny bez sexu a já na to nemám absolutně vůbec chuť a nedokážu se na to naladit...
Spíte spolu 2-3x denně a to máte 2 děti. Tak to mi věř, že spousta párů takový luxus nemají.
My máme taky dvě děti a frekvence šla dolů tak na 1xtýdně. Tím že oba pracujeme a oba se zapojujeme do chodu domácnosti i starost o děti, tolik energie prostě nemáme. Ale jsme s tím oba takhle úplně v pohodě 😁 ( respektive spíš asi i já bych zvládla častěji než můj muž).
Zpět k vám...Z tvého popisu svých pocitů i fyzického vyčerpání bych čekala, že budete mít sex tak max 1x týdně...a ty prý že 2-3x. Máš sex jen když máš na něj chuť? Nebo jsi trochu už zpracována manželem ( dotírá, raději ustoupíš, než aby byl protivný atp..)
A řešení?? Zapoj ho do péče o domácnost a o děti ať se taky trochu utahá. A buď v tom nesmlouvavá. Máme 21. století, to ještě existují vztahy, kde chlap jen chodí do práce a doma s ničím nehne??
Keby moj muz doma ani nehol prstom a ja by som pracovala, starala sa o deti a mala na starosti celu domacnost tak by som s nim nespala ani tych 2-3x do tyzdna. To si este dobra, ze to takto zvladas.
U nas je to trochu castejsie ale deti (3 kusky) mame ferovo rozdelene, domacnost obstaravam ja a moj muz vari, nakupuje a stara sa o zahradu. Vecer uklada deti a ja mam cas na seba (beh, sprcha, knizka, serial) Potom je ta chut uplne inde. A teda mame vyhodu, ze muz pracuje z domu a ja som na RD takze sa da aj cez den.
Při lehké viróze si děláme srandu, kdo bude dole a kdo nahoře, aby na nám neteklo z nosu. 😂
Pokud je mi zle a nemám náladu, tak sex nemáme. Stejně tak třeba při vyčerpání. Dokud nebyly děti, tak jsme jeden druhého odmítli výjimečně a měli sex denně a když byla nálada a čas, tak i víckrát. Teď při dětech je průměr tak 2-3x týdně (když má manžel volno, tak někdy 2x v jeden den) a oba dva si někdy řekněme, že jsme unavení a nemáme náladu. Respektujeme se a to manžel taky může denně.
Ale je fakt, že jsem zjistila, že čím déle to nemám, tak tím víc na to nemám náladu a pomyšlení a musím se donutit. Když máme sex alespoň 2x a víc za týden, tak se těším, je jednodušší se naladit a je to fajn. Teď jsme se třeba dostali na asi 2 - 3 týdny bez sexu a já na to nemám absolutně vůbec chuť a nedokážu se na to naladit...
@anonym_839603 takže tobě vadí, že nemáš chuť když se sápe?
@anonym_839603 takže tobě vadí, že nemáš chuť když se sápe?
@alice180 Manžel se nesápe. Pro mě doteky, pusy, pohlazení, objetí a chvilkové pomazlení do vztahu patří. Děje se tak průběžně celý den a nemusí to vyústit v sex. 🤔
Vadí mi, že chuť celkově na sex není, když ho nemám delší dobu. 🙂
Ty kráso, kdy to stíháte? 😁 Co máme dítě, tak se zmůžeme na 2x měsíčně. Někdy ani to ne. Teď budeme mít druhý a budeme rádi, když se nám to povede 2x za půl roku 😂
@alice180 Manžel se nesápe. Pro mě doteky, pusy, pohlazení, objetí a chvilkové pomazlení do vztahu patří. Děje se tak průběžně celý den a nemusí to vyústit v sex. 🤔
Vadí mi, že chuť celkově na sex není, když ho nemám delší dobu. 🙂
@anonym_839603 použila jsme tvoje vlastní slova ,,zase se sápe". To jen to vysvětlení.
Ale to je prirozeny reagujes na dlouhodobé přetížení a únavu tak, že sex automaticky odloží na druhou kolej. Jak už tu je psáno výše copa kdyby ti partner pomohl a nedělal jen ,,chlapa" ale prostě i partnera a tatínka... Tím by si měla víc energie, tudíž i více energie na intimnosti...
@anonym_839603 použila jsme tvoje vlastní slova ,,zase se sápe". To jen to vysvětlení.
Ale to je prirozeny reagujes na dlouhodobé přetížení a únavu tak, že sex automaticky odloží na druhou kolej. Jak už tu je psáno výše copa kdyby ti partner pomohl a nedělal jen ,,chlapa" ale prostě i partnera a tatínka... Tím by si měla víc energie, tudíž i více energie na intimnosti...
@alice180 Tak to není. On se dětem věnuje, mám čas sama na sebe, u nás vaří on,... A měla jsem to tak i předtím než byly děti. Kdyžnse sešla třeba menstruace, nemoc a neměli jsme to třeba ty 2 týdny, tak jsem se na ten sex po dlouhý době nemohla naladit. Jen píšu svou zkušenost. Že tím, jak to nemám déle, tak se mi do toho blbě dostává a pokud se trochu nedonutím, tak to nevyhledávám. Neboli u mě platí, že čím častěji, tím je větší chuť. 😃
@alice180 Tak to není. On se dětem věnuje, mám čas sama na sebe, u nás vaří on,... A měla jsem to tak i předtím než byly děti. Kdyžnse sešla třeba menstruace, nemoc a neměli jsme to třeba ty 2 týdny, tak jsem se na ten sex po dlouhý době nemohla naladit. Jen píšu svou zkušenost. Že tím, jak to nemám déle, tak se mi do toho blbě dostává a pokud se trochu nedonutím, tak to nevyhledávám. Neboli u mě platí, že čím častěji, tím je větší chuť. 😃
@anonym_839603
Vycházela jsem z tvého úvodního příspěvku. Kde píšeš, že ses vysosana s děti a on nechápe. Stejně jako tvoje poznámka, zda je normální, že se partner po druhém sápe když tečou nudle...
Takže chápu správně, že cílem příspěvku je předat zkušenost....?
Můj muž si.musel zvyknout na frekvenci 2-3 x za měsíc.Nekdy ani to ne.Vstavam každý den 5:15 .Práce ,děti ,domácnost ,pes,zahrada....On se teda péči o dům nepřethrne ,tak nemůže očekávat,že budu každý večer připravena na sexuální hrátky...Bylo období kdy byl vzteklej a dával mi to sežrat.Ted už asi rezignoval.Ale řekla jsem mu ,že jestli je to pro něj velkej problém tak můžeme jít od sebe a ať si najde pani co na to bude mít energii....
Tak v prve rade. Domacnost je obou. Vydelava on i ty, nedelej mu sluzku. Ty si za cely den poskakovani unavena a on z nic nedelani chce jen sex. Tohle je spatne. Takze pokud nezmenis cely system domacnosti tak to pujde do kytek.
@anonym_839603
Vycházela jsem z tvého úvodního příspěvku. Kde píšeš, že ses vysosana s děti a on nechápe. Stejně jako tvoje poznámka, zda je normální, že se partner po druhém sápe když tečou nudle...
Takže chápu správně, že cílem příspěvku je předat zkušenost....?
@alice180 V úvodním příspěvku píšu, že pokud se cítíme ok, tak i přes mírné nachlazení sex je.
Pak jsem psala, že se po setech chtě nechte situace změnila a frekvence není tak často. Oba bychom chtěli víc. Ale někdy jsme jeden nebo druhý vyčerpání a nemáme náladu. To respektujeme a nic si nevynucujeme.
A pak má zkušenost je, že čím déle to není, tím méně mi to chybí a je těžké se do toho vracet.
@alice180 V úvodním příspěvku píšu, že pokud se cítíme ok, tak i přes mírné nachlazení sex je.
Pak jsem psala, že se po setech chtě nechte situace změnila a frekvence není tak často. Oba bychom chtěli víc. Ale někdy jsme jeden nebo druhý vyčerpání a nemáme náladu. To respektujeme a nic si nevynucujeme.
A pak má zkušenost je, že čím déle to není, tím méně mi to chybí a je těžké se do toho vracet.
@anonym_839603 jo ty si psala později. Ale v úvodním píšeš
,,máme dvě malé děti a vše kolem domu a zahrady je na mě, plus dělám z domu ještě půl úvazek. Manžel nosí domů hlavně peníze. No a já jsem za celý den od dětí osahaná a vybzikaná z toho kolotoče a jsem skoro až vzteklá, když na mě sáhne večer ještě on a přitom doma nehne ani prstem. Očekává, že tu bude naklizeno, navařeno, děti někde ticho a já usměvavá a stále při chuti. Což prostě po tom kolotoči doma jaksi nejsem. A ať se mu to snažím vysvětlovat neustále dokola, tak to stále nepobral. A poslední kapka bylo, když jsem měla teplotu a rýmu jak hrom, tak se po mě zase sápal. To už mi přijde teda vrcholne nechutné. A jemu to prej nevadí. ... Prosím vás, to vážně je normální, že to chlapům nevadí, že vám u toho tečou nudle a podobné projevy různých viróz?"
@anonym_839603 jo ty si psala později. Ale v úvodním píšeš
,,máme dvě malé děti a vše kolem domu a zahrady je na mě, plus dělám z domu ještě půl úvazek. Manžel nosí domů hlavně peníze. No a já jsem za celý den od dětí osahaná a vybzikaná z toho kolotoče a jsem skoro až vzteklá, když na mě sáhne večer ještě on a přitom doma nehne ani prstem. Očekává, že tu bude naklizeno, navařeno, děti někde ticho a já usměvavá a stále při chuti. Což prostě po tom kolotoči doma jaksi nejsem. A ať se mu to snažím vysvětlovat neustále dokola, tak to stále nepobral. A poslední kapka bylo, když jsem měla teplotu a rýmu jak hrom, tak se po mě zase sápal. To už mi přijde teda vrcholne nechutné. A jemu to prej nevadí. ... Prosím vás, to vážně je normální, že to chlapům nevadí, že vám u toho tečou nudle a podobné projevy různých viróz?"
@alice180 Tak to jsem nepsala já. To je jiný anonym...
@anonym_839603 Tohle je můj první příspěvek. 🤷♀️ Zahradu ani nemáme.😂
@anonym_839603 Tohle je můj první příspěvek. 🤷♀️ Zahradu ani nemáme.😂
@anonym_839603 takže ty nejsi autorka, tak to pardon.
@anonym_839603 takže ty nejsi autorka, tak to pardon.
@alice180 taky jsem myslela, že je zakladatelka diskuze 🙃
to je nevýhoda anonymů, je v tom pak bordel 🙂 nicméně až napíše původní anonym, bude u něj poznámka AUTOR
to je nevýhoda anonymů, je v tom pak bordel 🙂 nicméně až napíše původní anonym, bude u něj poznámka AUTOR
@moudivlacek jo to mi teď už taky došlo. Ještě vždycky výkřik s dál nepisu
@anonym_839603 ještě jsem si tu říkala ,,tak je normální vždyť to tam píše" a dem... Jsem já 😂
@alice180 V pohodě. Je fakt, že kdyby to psala autorka, tak je to něco jako "anonym_autor". 🙂 Ale taky jsem byla chvilku zmatená než jsi poslala úryvek. 😃
Ty kráso, kdy to stíháte? 😁 Co máme dítě, tak se zmůžeme na 2x měsíčně. Někdy ani to ne. Teď budeme mít druhý a budeme rádi, když se nám to povede 2x za půl roku 😂
@anonym_050c38 no ze jo! My mame 2 deti a stihame tak 1x mesicne. Kdyz se zadari casteji (treba jsou deti cely vikend u babicky a stihneme to za ten vikend treba 3x), tak je to svatek!
Já si myslím, že sex a touha jsou pro vztah zásadní. Některy pár je spokojen, když má sex 1x měsíčně, jiný 3x denně. A obojí je správně, pokud to takhle chtějí OBA. Měla jsem vztahy, kdy jsme měli absolutně rozdílné potřeby - ve frekvenci, a samozřejmě to skončilo.
My teda máme tři děti, sex máme denně, na vyjímky, ale my máme chuť třeba ve 4, v 5 ráno, takže to děti ještě spí a my jeste nejsme unavení, večer samozřejmě padame v 8 únavou 🤣🫣

@anonym_autor Zdravý sexuální vztah má být o oboustranném souhlasu a pohodě, ne o „mně to nevadí“. Jestli to tobě vadí, tak to prostě vadí. Tečka.