icon

Muž mě opustil na Štědrý den. Jak se s tím co nejdříve vyrovnat?

pavla198818
29. pro 2020

dobrý den prosím jak se co nejdříve vyrovnat s odchodem muze. Odesel na Štědrý den a nechal me samotnou se třemi detmi. Jedno z nich bylo z jeho bývalého vztahu a meli jsme ho v peci. Musela jsem hned vse resit a spojit se s matkou abysi dceru vzala k sobe protože ja ji v peci bohužel neměla. Nechal mi jen dluhy a dve male deti

igelitka
29. pro 2020

@pavla198818 Dobrý den. Je mi velmi líto, co vás potkalo, ale nikdo vám nemůže poradit, jak se stím vyrovnat. Skoro ve všech případech pomůže jen čas . Můj názor je takový, ze takový muž, co tohle udělá , za to vlastně nestojí, ale nikdo z nás nevidí a neviděl do vašeho vztahu. Přeji hodně sil.

20190418
29. pro 2020

Ufff, no to je krásný dárek. Kromě výše zmíněného času by mohlo pomoci treba uvědomění si, ze je štěstí, že odešel a nechal te s detmi než kdyby odešel a deti si vzal sebou. Mas deti a diky nim budeš mít i silu všechno zvládnout. Z moji zkušenosti jsou ty první měsíce autopilot, proste makáš, protože musíš. Deti te nenechají klesnout. A ty praktické veci asi neporadím, ja musela řešit "jen" práci. Ale asi ospod, veritele - nestrkat hlavu do písku a hned zjistit co a komu dluží a snažit se domluvit na splátkách. Hodne štěstí, zvládneš to. Hlavně ho neber zpět, pokud by po par týdnech přilezl zpět, ze to byl omyl. Nikdo nenechá omylem ženskou s detmi z ničeho nic, nota bene na Štědrý den.

pavla198818
autor
29. pro 2020

@20190418 dekuji moc .... ospod uz mam vyreseny a doufám že to přejde brzy protože ten autopilot je šílený...dceru dostane do pece jeji matka a moje dve deti jsou moje ...uz ted se v něm nevyznám odejde na Štědrý den za jinou a uz píše zarlive sms ...nemohu ho vzít zpět vim ze to je jasný a definitivní a najednou stranu jsem rada protože zivot snim byl nasilnicky a ne moc fajn ale milovala jsem ho tak to boli

smarket
30. pro 2020

To je mi líto. Občas žasnu, čeho jsou chlapi schopní. Je na to jen jedna rada, vydrž, čas to zahojí. Pravděpodobně na něj milenka zatlačila, aby nebyla na Vánoce sama a on jak ten největší looser šel a tobě i dětem je zkazil. Na druhé straně, buď ráda, že si se takovýho blbečka zbavila. Evidentně je to sobeckej hňup.

krysa2018
30. pro 2020

Oslavuj, že konečně vypadl. Časem třeba najdeš lepšího.

pavla198818
autor
30. pro 2020

@smarket moc vám děkuji každá vec co tu píšete me trosku nakopne se stim srovnat zase aspoň na chvilku....ještě ze mam ty svoje krásný deti

keksik002
30. pro 2020

Držím pěsti, každopádně v žádném případě nebrat zpet, pak OSPOD, vymenit zámky.. Zazadat si o sociální příspěvek, alimenty. Drzte se, chapu ze je to tezke.. Ale mate deti, ktere vas potrebuji a verim ze vam bez nej bude lepe. 🍀

pavla198818
autor
30. pro 2020

@keksik002 moc dekuji