icon

Může manžel sdílet soukromé fotky bez svolení?

18. kvě 2025

Mame normalne s manzelem hesla od svych telefonu, nemame pred sebou co skryvat. Jenze jsem zjistila, ze si manzel tajne z meho telefonu preposila moje intimni fotky, ktere ano, jsou urcene pro nej, ale chtela jsem sama rozhodnout o tom, kdy mu je poslu. Kdyz jsem ho s tim konfrontovala, rekl mi, ze jsem jeho manzelka, tak nechape, proc by si ty fotky nemohl preposlat, ze nad nimi v praci masturbuje. Vubec nechape to, ze to jsou hodne osobni fotky, nad kterymi proste nemam kontrolu a nechci, aby je nemel driv, nez mu je sama poslu. No a kdyz uz jsem myslela, ze je po vsem, tak prisly fotky, kde v noci spim a na mem zadku je jeho sperma… proste masturboval vedle me, ejakuloval na muj zadek a vyfotil si to. Udelalo se mi z toho vseho zle, citim se jak zneuzita, celou noc jsem nespala. Jasne, muzu byt rada, ze nemasturbuje nad jinymi, ale porad je snad i v manzelstvi nejaka hranice, ne? Porad jsme dve samostatne jednotky a mame pravo na soukromi, nedelat si za zady veci, ktere se tykaji toho druheho… Je mi strasne ouzko, kdyz ho vidim. Uplne jsem v nem ztratila duveru a bojim se, co to bude priste?
PS. Nevlezla jsem mu do telefonu, sam mi jeho telefon dal a rekl, at najedu do te slozky, kde byly ty fotky. Hledala jsem totiz puvodne uplne neco jineho. Jen pro upresneni, aby nevznikly zas domnenky, ze mu lezu do telefonu.

gbp
18. kvě 2025

pokud si takhle bezne svoje intimni fotky posilate, tak ti tim podle me chtel udelat proste radost 🤷🏼‍♀️ tak mozna to neodhadl? rekla si mu, jaky z toho mas pocit?
takze si dovedu predstavit, ze mu prislo i bez problemu si tvoje fotky preposlat. spis bych videla jako problem to, ze masturbuje v praci 😅🙈

alice180
18. kvě 2025

No mně to přijde tedy sileny, masturbuje a ejakuluje na tebe bez tvého souhlasu, navíc si to vyfotí. Stejne jako to s těma fotkama. Úplně chápu, že si znechucena, šokovaná, že nemáš důvěru.
Normálně bych zvažovala odbornou pomoc, psycholog, krizove centrum, tam i poradi, jak dál s partnerem. Protože si nejspíš vůbec neuvědomuje závažnost problému. Ne na tohle nemá právo.

autor
18. kvě 2025
@gbp

pokud si takhle bezne svoje intimni fotky posilate, tak ti tim podle me chtel udelat proste radost 🤷🏼‍♀️ tak mozna to neodhadl? rekla si mu, jaky z toho mas pocit?
takze si dovedu predstavit, ze mu prislo i bez problemu si tvoje fotky preposlat. spis bych videla jako problem to, ze masturbuje v praci 😅🙈

@gbp Kdysi jsme si je posilali, ale pak prisly deti, moje telo v tehotenstvich proslo velkou zmenou, takze jsem se dava “do kupy” a konecne jsem se sebou jaks taks spokojena, tak jsem udelala par fotek, ze mu je budu postupne servirovat. Meli jsme problem se sexem, po porodu to neslo, takze jsem ho chtela timhle trosku navnadit, kdyz bude treba nekde s kamarady nebo tak.

autor
18. kvě 2025
@alice180

No mně to přijde tedy sileny, masturbuje a ejakuluje na tebe bez tvého souhlasu, navíc si to vyfotí. Stejne jako to s těma fotkama. Úplně chápu, že si znechucena, šokovaná, že nemáš důvěru.
Normálně bych zvažovala odbornou pomoc, psycholog, krizove centrum, tam i poradi, jak dál s partnerem. Protože si nejspíš vůbec neuvědomuje závažnost problému. Ne na tohle nemá právo.

@alice180 Moje prvotni reakce byla, ze okamzite ty fotky prede mnou smaze. Pak jsem se zavrela do koupelny a brecela. Cekala jsem nejaka slova typu: “Promin, nevedel jsem, ze ti to muze vadit.” ale on jeste udelal ze me hysterku. Achjo.

gbp
18. kvě 2025

nejdriv bych se uklidnila a pak si s nim o tom uplne v klidu promluvila. nevim, tveho muze neznam, muze to byt "uchylne prase co nerespektuje soukromi a ma pocit vlastnickeho prava" ale stejne tak proste "chudak, ktery to jen nedomyslel". chlapi proste myslej jinak. jestli ti ty fotky poslal sam, zeptej se ho, co to melo znamenat, protoze to klidne mohlo byt "podivej jak si pro me porad sexy". fakt si to dovedu predstavit 🤷🏼‍♀️
tohle je proste hrozne tenka hranice. kazdy to ma pohle nekam jinam, pro kazdeho je "bezne" neco uplne jineho.
a byt tebou tak si teda dam slozku s heslem s takovymi fotkami... nebo teda me bezne prohlizi fotky v telefonu i deti, takze si nedovedu predstavit, neco takoveho tam vubec mit...
a jeste kdyz to teda zazenu do uplne absurdity, tak ty si mu je neposlala, ikdyz jsou urcene pro nej...takze mohl jeste on obvinit tebe, proc se takhle fotis a pro koho ty fotky jsou...🙈 kdo vi, na co ted mysli on...

autor
18. kvě 2025
@gbp

nejdriv bych se uklidnila a pak si s nim o tom uplne v klidu promluvila. nevim, tveho muze neznam, muze to byt "uchylne prase co nerespektuje soukromi a ma pocit vlastnickeho prava" ale stejne tak proste "chudak, ktery to jen nedomyslel". chlapi proste myslej jinak. jestli ti ty fotky poslal sam, zeptej se ho, co to melo znamenat, protoze to klidne mohlo byt "podivej jak si pro me porad sexy". fakt si to dovedu predstavit 🤷🏼‍♀️
tohle je proste hrozne tenka hranice. kazdy to ma pohle nekam jinam, pro kazdeho je "bezne" neco uplne jineho.
a byt tebou tak si teda dam slozku s heslem s takovymi fotkami... nebo teda me bezne prohlizi fotky v telefonu i deti, takze si nedovedu predstavit, neco takoveho tam vubec mit...
a jeste kdyz to teda zazenu do uplne absurdity, tak ty si mu je neposlala, ikdyz jsou urcene pro nej...takze mohl jeste on obvinit tebe, proc se takhle fotis a pro koho ty fotky jsou...🙈 kdo vi, na co ted mysli on...

@gbp Ja jsem fotky mela ve skrytych, tam se dostanes jen pres heslo, ktere on znal. Nikdy by me nenapadlo, ze si ty fotky bude posilat. Uz jsem si heslo zmenila. Vim, ze pro nej ma sex a intimita trosku jinou vahu nez pro me, to ano. Spis si myslim, ze asi nedomyslel, ze to muzu vnimat jako neco, co narusi nasi duveru. Netusim.

gbp
18. kvě 2025

tak říkám, nemusi to byt hned tak zlé. jak sama pises, treba si to neuvedomil, nedomyslel... to by mohla byt polehcujici okolnost, ikdyz je ti to ted neprijemne a mas pocit, ze to narusilo tvoji duveru.

rozitta
18. kvě 2025

NIKDY bych se nevyfotila nahá na mobil. Nemáš nad těmi fotkami žádnou kontrolu. Nevíš do jakých rukou se nakonec mohou dostat, kdo je může zneužít.

autor
18. kvě 2025
@rozitta

NIKDY bych se nevyfotila nahá na mobil. Nemáš nad těmi fotkami žádnou kontrolu. Nevíš do jakých rukou se nakonec mohou dostat, kdo je může zneužít.

@rozitta Nejsou uplne nahe a nejde mi tam videt hlava.

alice180
18. kvě 2025

Ne jako fakt nejsi hysterka. Místo, aby přijal odpovědnost za svoje totálně nevhodné chování, tak to zpochybňuje timhle prohlášením. On se teď chová jak?

autor
18. kvě 2025
@alice180

Ne jako fakt nejsi hysterka. Místo, aby přijal odpovědnost za svoje totálně nevhodné chování, tak to zpochybňuje timhle prohlášením. On se teď chová jak?

@alice180 Mame tichou domacnost, bavime se jen kvuli detem, v tomhle me respektuje. Nijak na me netlaci. Nejradsi bych si s nim sedla a zeptala se ho, jak to mini resit, na druhou stranu se nejsem na nej schopna ani podivat, zveda se mi kufr.

autor
18. kvě 2025
@gbp

tak říkám, nemusi to byt hned tak zlé. jak sama pises, treba si to neuvedomil, nedomyslel... to by mohla byt polehcujici okolnost, ikdyz je ti to ted neprijemne a mas pocit, ze to narusilo tvoji duveru.

@gbp Ono to asi ani neni zle, jsou horsi veci. Ale aktualne je to hodne neprijemna situace a pere se to ve mne, no.

gbp
18. kvě 2025

to chapu, dej tomu cas.

alice180
18. kvě 2025

No to naprosto chápu a nechceš fakt zkusit nějakou krizovou linku nebo můžeš to někomu říct, ať na to nejsi sama ?

barulina
18. kvě 2025

A me by to vůbec nevadilo, ani ta ejakulace na zadek. My jsme hodně na sex a děláme různé kraviny, mam to za sebou 😀

kakba
18. kvě 2025

Dle nadpisu jsem cekala jinou zapletku. Kazda jsme jina a ja bych to teda neresila, teda ano, ale opacne. Jeste bych ho potom vojela.😉

martina1317
18. kvě 2025

Tak tohle je husty… asi bych se citila hodne divne a nemuzu najit slovo, kdyby se na me chlap udelal v noci kdyz spim natajno a jeste si to fotil…..

izz76
21. kvě 2025

Podle názvu jsem myslela,že ty fotky poslal někomu třetímu,pokud jen sobě,tak mě osobně by to nevadilo. Je to,ale můj názor a můj vztah k mému manželovi,ty máš samozřejmě právo to cítit jinak.

mentolka001
29. čer 2025

Ne