icon

Nechuť k sexu po pár měsících ve vztahu: Jak řešit?

daniellef
15. kvě 2024

ahoj holky, jsem ted ve vztahu, a uz v predeslych vztazich me po pár mesicich prestal bavit sex, nemam na to vubec naladu, ale chtela bych, nemam se o tomto s kym poradit, zazily jste také? jak jste to řešily?

elesse
15. kvě 2024

Psychoterapie

rosalindamelinda
15. kvě 2024

Spíš ani ne, neznáme, nechápeme :-/

reeeza
16. kvě 2024

Zkus individuální terapii nebo třeba sexuologii.

Lidé se liší co se týče libida. U tebe je v začátcích vztahu jeho dostatek, pak to opadá...zkus si popřemýšlet, co ti jej podporuje a nabuzuje, co ti naopak chybí, že to libido klesá...jestli to souvisí s kvalitou vztahu a jak? Co od sexu očekáváš...případně jestli jsou tví partneři v sexu vyhovující či ne..nebo jestli je u nich vše super, ale je to opravdu v tobě..
Pokud ti v sexu úplně nevyhovují, možná by stačilo třeba jim líp sdělit co se ti líbí, ttochu je navést, komunikovat..umíš s nimi o sexu mluvit?
Umíš třeba sama sebe vzrušit, masturbuješ? Umíš si to vzrušení nějak navodit aspoň sama u sebe? Když jsi single, masurbuješ někdy?
Ten sex a linido chceš mít kvůli nim nebo kvůli sobě?

Je tam kolem toho spousta otázek, zkus se v tom trochu zapitvat 🙂

Já to třeba neznám, ale umím to pochopit. Lidi jsou různí.

jari110
16. kvě 2024

Bohužel, stává se to. Mně se přesně tohle dělo, když jsem brala antikoncepci, jinak ne, tak netuším, v čem může být problém. Možná bude problém v tom, že tě partner už nepřitahuje? To ti nenapadlo?

adelisss
16. kvě 2024

Těžko říct, kde je problém... Nemáš třeba rozházené hormony? Štítná žláza v pořádku? Nemáš deprese, hodně stresové období? To bývá nižší libido...

daniellef
autor
17. kvě 2024

@jari110 pritwhuje me dost, ha porad beru, tezke deprese mám, ale nikdy s tim nebyl problem, vzdy to prijde po tak 2 tydnech, ta nechuť

daniellef
autor
17. kvě 2024

@adelisss mám tezke deprese, ale s tim problem nikdy nebyl, bavila jsem se s gyn, a psych a rikali ze tim to nebude..

adelisss
17. kvě 2024

@daniellef Tak vím o lidech, co jim deprese snižuje libido. Možná by stálo za to změnit léky, pokud nějaké bereš.