icon

Poradna ohledně partnerských problémů

adelicka001
18. srp 2014

ahojec, mám trochu problé se svým partnerem a ráda bych zde rozvinula diskusi kde je dobrá nějaká poradna, nebo kde jsou dobrý rady ohledně partnerských vztahů a tak..

titanie
18. srp 2014

Ahojky,my jsme tam byli s manželem jednou a teda děs...Nepomohlo nám to vůbec,já jsem prohlásila,že už tam nikdy nepůjdu....Ale možná to byla náhoda a jiným párům to pomohlo...Teď se snažíme sami a je to lepší....

andelka
19. srp 2014

Záleží na koho člověk narazí. My měli štěstí na super poradnu v rámci Centra pro rodinu (nebo spíš výborného mediátora)
Jinak super jsou přednášky na youtube od Jeronýma Klimeše. A taky jeho kniha o rozchodech.

lattecafe
19. srp 2014

mám číslo: 548538497 . Je to centrum lékařů a k někomu Vás hodí, doporučuji dr. Kmetíkovou.

aleninka112
19. srp 2014

ahojky, tak to je na nic no…. Jak jste spolu dlouho? Já jsem s přítelem už pět let a taky jsme si prošli menší krizí, asi tak měsíc zpátky, vlastně ani ne měsíc… A musím říct, že kdybych se nesnažila, teda i partner tak bychom to asi nedali a rozešli se… Ono možná je největší problém komunikace mezi partnery. Jaký máte problém jestli můžu vědět?

adelicka001
autor
21. srp 2014

ahojky, jsem ráda že přispíváte...Takže jak čtu tak zkušenosti s poradnou která je přímo reálná tak zkušenosti nic moc... NO já jsem koukala na to youtube na přednášky pana Klimeše a moc mi, teda nám to nepomohlo. Nevěděli by jste o nějaké internetové poradně? Nebo nějakých dobrých teda videíí? :/

aleninka112
23. srp 2014

internetových poraden je hodně ;) tak se zkus mrknout, ale většinou jsou to blbé kecy… teda co mám já zkušenosti… jinak ty lepší poradny ty jsou bohužel placené no :/ ale většinou jsou ty rady lepší a dobré, mně třeba pomohly… ale to asi záleží na konkrétním problému a konkrétních lidech… nevím no spíše teda přes ten to zkus, nebo tu reálnou no…

verusky
23. srp 2014

V Brne byl vyborny psycholog, jmeno ted vypadlo, ale uz je stary pan a nebere. Bracha u nej byl. My s partnerem chodili v Kyjove k Mgr. Nemcove, byla uzasna. Je to o stesti, na koho natrefis a jak si sednete, rozhodne tam musi byt vic schuzek, z jednoho sezeni nikdo chytry nebudete a i pocity mohou byt smisene. My byli jednou v Hodonine a ta zenska mi prisla jako nafintena baba, ktera nic moc v zivote nezazila. Rekla pouze jednu dobrou vetu (tak zaplatpanbu za ni). Ten psycholog prave bude mediator. On je prostrednik mezi Vami a upozornuje na neco, co Vy prehlizite. Jedna v realu, ted a tady. To Ti neda zadna internetova poradna. Ja teda musim rict, ze ac uz s puvodnim partnerem nejsem, psycholozka nam pomohla ke trem letum slusneho souziti, kdy nase dcery zazily uplnou rodinu. A to za to stalo. Chodili jsme tam pul roku.
@adelicka001

adelicka001
autor
24. srp 2014

VERUSKY: takze internetove ne? Do normalni ho nedostanu :/ jinak je pravda že jich je hodně já jsem včera narazila na nějakou poradnu která radí přes videa www.partnerske-vztahy.eu a jsou placené máte nějaká zkušenost s tímhle? :/

jancip
24. srp 2014

@verusky Nejmenuje se náhodou Novák? Toho totiž jako jednoho z mála chválí můj kolega psycholog.

verusky
24. srp 2014

@jancip Uz vim, Betak, Běťák s hacky a carky. Novak je taky chvaleny, byva casto v radiu. Byla u nej kamaradka, myslim, ze celkem dobry, ale nepamatuju se.
Holky, bezte do te poradny prve samy, bez chlapa, treba dvakrat a pak teprve angazovat muze. Ta kyjovska psycholozka, kdyz jsem pozdeji prisla s partnerem, ho velice pochvalila.
Drzim pesti vsem, at maji stesti na odborniky, kdyz uz si clovek nevi rady sam-. Pomoc obrovska. Terapeut na popovidani, na ziskani nadhledu ci pohledu nezucastneneho. 🙂