icon

Střídavá péče při nepravidelné pracovní době. Máte zkušenost?

katanovobran
28. únor 2025

Ahoj holky,chci odejít od partnera malému jsou 2,5 nasla sem dobre placenou práci ale je to krátký dlouhý týden.S tim ze podle toho by jsme museli mít uzpůsobenou střídavku,mate to tak nekdo ?

exbordelar
28. únor 2025

Ano, da se to 👍🏼 Partner dela taky na smeny kratky a dlouhy? Chodi uz maly do skolky? Mate nake jine hlidani nez sami sebe?

katanovobran
autor
28. únor 2025

@exbordelar partner ne,je OSVČ .Chodi do skupinky zatím,maj maji max do 3 musela by ho vyzvedávat babicka,pak on maleho u ni ale musel by u nej i spinkat protoze bych jezdila domu az kolem 20 hodiny

martivit92
28. únor 2025

@katanovobran nevím jaké máte mezi sebou vztahy, ale my máme s ex. dobré vztahy a vždycky jsme se nějak domluvili, on dělá 3 směny a já 12h i víkendy. Takže když jsem byla o víkendu v práci, malého si vždycky vzal. Když měl ranní nebo noční a já končila ve 20h tak vyzvedl syna ze školky/školy a já si pro něj potom přijela... Vše bylo na domluvě, doteď to funguje a to jsme od sebe už 8 let. A nic jsme přes soud ani neřešili 😊 . Teď je syn velký má 10let, takže ex. už ho nevyzvedává moc přes týden, jen si ho bere na víkend🙂 (2-3x do měsíce od pa-ne) nebo o svátcích či po domluvě na prázdniny 👍🏻 . Pro syna to je tak lepší, žádné hroty 😊