icon

Zklamání důvěry ve vztahu

jaroslav_123
24. črc 2025

Jsem Jarda. A jo, možná jsem trochu naivní, možná jsem moc důvěřivej… ale nikdy by mě nenapadlo, že mi žena, kterou miluju, bude celou dobu lhát. Říkala mi, jak jsem hezkej. Jak se jí líbím tak, jak jsem. Že se jí líbí moje oči, můj úsměv, dokonce i ten můj pitomej nos, kterej jsem vždycky nesnášel. A já? Já jsem tomu věřil. Protože když ti to řekne někdo, koho miluješ, tak to prostě chceš slyšet. A chceš tomu věřit.

Jenže pak… v jednom z těch momentů, kdy si myslíš, že jsi nejblíž. Kdy si připadáš v bezpečí. Ležel jsem mezi jejíma ňadrama, v objetí, v teple, v domnění, že jsem tam, kde mám bejt. A zničehonic to z ní vypadlo. "Jsi vlastně dost ošklivej," řekla. Jako by to byla jen taková poznámka. Jako by na tom nezáleželo. Ale mně se v tu chvíli rozsypal svět. Najednou jsem pochopil, že všechny ty řeči byly jen slova. Nic víc. Žádná upřímnost. Žádný opravdový obdiv.

A víš co? Možná jsem fakt ošklivej. Možná nejsem žádnej fešák z reklamy. Ale aspoň jsem byl upřímnej. Na rozdíl od ní. Říkala, že miluje moje srdce, ale ani to ji nezastavilo, aby mi ho jedním jediným slovem zlomila.

reeeza
24. črc 2025

Boha jeho. Pardon, ale ve vztahu je třeba mít nadhled, nad určité věci se povznést...umět se sám sobě zasmát a nebrat se tak vážně..ne dělat drama z něčeho takového. Reaguješ opravdu přehnaně a nevyzrále.

Navíc opravdu muset slyšet samou chválu od druhého ukazuje na nedostatek sebevědomí. Raději se zaměř na své sebevědomí, aby jsi nepotřeboval, aby ti pořád musela dokazovat tvoji hodnotu tvá žena.

helmon
24. črc 2025
@reeeza

Boha jeho. Pardon, ale ve vztahu je třeba mít nadhled, nad určité věci se povznést...umět se sám sobě zasmát a nebrat se tak vážně..ne dělat drama z něčeho takového. Reaguješ opravdu přehnaně a nevyzrále.

Navíc opravdu muset slyšet samou chválu od druhého ukazuje na nedostatek sebevědomí. Raději se zaměř na své sebevědomí, aby jsi nepotřeboval, aby ti pořád musela dokazovat tvoji hodnotu tvá žena.

@jaroslav_123
@reeeza
Ono asi záleží také na povaze. Člověk, který je citlivější, tak ho to přirozeně zasáhne více než někoho, kdo je více racionální. Souhlasím, že by se mě to při nejmenším též dotklo. Myslím, že i kdyby to byla pravda co pabí řekla, tak to řekla v nevhodnou chvíli a necitlivě. Je totiž rozdíl to říct v okamžiku, kdy se te na to druhy ptá a odpovíš neco ve smyslu, ze na kráse přece tolik nezáleží a ať tohle neřeší, že jsou pro ni důležitější věci než jeho nedokonalý nos apod. Zvlášť, když komentuje něco o čem ví, ze je to zrovna slabina toho protějšku. Kdyby mel pan “hlavni” problém s něčím jiným a přišla řeč na vzhled, tak si nadhled zřejmě udrží vic. Jenze komentuje neco, co zrovna nepodstatný neni a jeste v okamžiku, kdy to vubec nečeká. Ja bych tohle člověku, kterého miluju a vim v čem je zranitelný proste neudělovala. Ani v hádce. Ale každý jsme nějaký.

andelina2004
24. črc 2025

@jaroslav_123 a nějaký kontext, nedělala si třeba jen srandu ?

hanafaustyna
24. črc 2025

To,že pro ostatni jste možná ošklivý, neznamená, ze pro ni nejste krásný. Objektivně ošklivý, subjektivně pro ni krásný.

pavca1982
24. črc 2025

No ta profilovka je fakt děsná😳

andelina2004
24. črc 2025
@pavca1982

No ta profilovka je fakt děsná😳

@pavca1982 na fotce asi nebude Jaroslav 🤣🤣🤣nebo jako úplně mi to nesedí 🙈😅

reeeza
25. črc 2025
@helmon

@jaroslav_123
@reeeza
Ono asi záleží také na povaze. Člověk, který je citlivější, tak ho to přirozeně zasáhne více než někoho, kdo je více racionální. Souhlasím, že by se mě to při nejmenším též dotklo. Myslím, že i kdyby to byla pravda co pabí řekla, tak to řekla v nevhodnou chvíli a necitlivě. Je totiž rozdíl to říct v okamžiku, kdy se te na to druhy ptá a odpovíš neco ve smyslu, ze na kráse přece tolik nezáleží a ať tohle neřeší, že jsou pro ni důležitější věci než jeho nedokonalý nos apod. Zvlášť, když komentuje něco o čem ví, ze je to zrovna slabina toho protějšku. Kdyby mel pan “hlavni” problém s něčím jiným a přišla řeč na vzhled, tak si nadhled zřejmě udrží vic. Jenze komentuje neco, co zrovna nepodstatný neni a jeste v okamžiku, kdy to vubec nečeká. Ja bych tohle člověku, kterého miluju a vim v čem je zranitelný proste neudělovala. Ani v hádce. Ale každý jsme nějaký.

@helmon ne prostě kfyž mi partner roky říká, že jsem hezká, věřím, že se mu líbím. Pokud mu jednou v nějakém úhlu řekne, že vlastně nejsem hezká, tak to obrátím ve vtip a udělám grimasu...nebo se ho doptám, jak to myslí...Rozhodně z toho neudělám, že mi roky a roky chudince lhal ten lhář a darebák 😅

anonym_3ac97e
25. črc 2025

Jardo, Jarmilo, či jak se ve skutečnosti jmenuješ, musíš to zkusit ještě líp. Pohádce o tom, kterak partnerka svého partnera při milostných hrátkách označila za ošklivce, on se sebral, založil si účet na koňovi a šel se vypsat místním matkám, je max. k pousmání, nikoliv k udržení pozornosti publika a dopřání si zábavy na získaných reakcích 😘

mabs
25. črc 2025
@andelina2004

@jaroslav_123 a nějaký kontext, nedělala si třeba jen srandu ?

@andelina2004 i kdyby to byla sranda, tak dost hloupá.

pajusz
25. črc 2025
@anonym_3ac97e

Jardo, Jarmilo, či jak se ve skutečnosti jmenuješ, musíš to zkusit ještě líp. Pohádce o tom, kterak partnerka svého partnera při milostných hrátkách označila za ošklivce, on se sebral, založil si účet na koňovi a šel se vypsat místním matkám, je max. k pousmání, nikoliv k udržení pozornosti publika a dopřání si zábavy na získaných reakcích 😘

@anonym_3ac97e 👏

andelina2004
25. črc 2025
@mabs

@andelina2004 i kdyby to byla sranda, tak dost hloupá.

@mabs my si ze sebe doma děláme srandu dost často 🤷‍♀️ záleží pochopitelně na kontextu.., ale tohle mi přijde jako trollení spíš😀

alice180
26. črc 2025

Já nebudu řešit jestli si to tady někdo vymyslet nebo ne. Ale opravdu by se to vás, co jste nad věcí nedotklo, nebylo by vám z toho smutno ? Přece se chceš partnerovi líbit ne, legrace jestli to byla z její strany... nemůžu tam ten vtip najít ?! Podle mě je to zraňující.

izz76
26. črc 2025

@jaroslav_123 Aspon vis,ze te opravdu miluje. Jen z lásky mizte byt s ošklivým chlapem.