Čarodějnické kostýmy inspirované filmy pro dospělé. Jaký na to máte názor?
Všechny zdravím ❣️
Zajímá mě, jestli chodíte na čarodějnice v klasickém kostýmu nebo máte i kostýmy inspirované filmy, jako třeba zloba, doktor strange, gandalf, Harry Potter, apod. ...? Myslím jako dospělí, u dětí je to jasný, kdyby chtěli jít za něco jiného než klasiku, neváhám ani minutu a vyrobíme/zařídíme/seženeme 😃
My si s manželem říkali, že bysme šli za něco z filmů/seriálů. Trochu to oživit, ale bojím se reakcí stylu, že jsou to naše čarodějnice a nemáme do toho tahat zahraniční tvorbu.
Nejde mi o žádnou soutěž spíš jen o zážitek pro nás i okolí.
Jak se na to díváte vy? 🧙🏻♀️🧝🏻♀️🧚🏻♀️
Tak hlavně naše čarodějnice se tradičně v žádném kostýmu neodehráváj
V maskách se chodí na masopust... Ale pokud si skákání přes oheň a pojídání pečeného selátka líp užiješ v kostýmu Wednesday... why not?
V maskách se chodí na masopust... Ale pokud si skákání přes oheň a pojídání pečeného selátka líp užiješ v kostýmu Wednesday... why not?
@tehulinka91 no tak jasně, ale není to žádná dlouhodobá tradice, ale cca posledních 10 let. Proto je úplně přece fuk v čem pudeš.
@tehulinka91 tak pak leda sondovat přímo u sousedů, pokud ti na přijetí masky ostatními nějak záleží 😉 A tedy pokud u dospělých vyhlašujete Miss Šeredu, asi to s těmi novodobými postavami nevyhrajete, no 😀
@tehulinka91 tak pak leda sondovat přímo u sousedů, pokud ti na přijetí masky ostatními nějak záleží 😉 A tedy pokud u dospělých vyhlašujete Miss Šeredu, asi to s těmi novodobými postavami nevyhrajete, no 😀
@lis6
@miryp
Mě tak i zajímalo jak je to jinde. Znáte to jak je to s "novými" nápady. No o soutěž nám nejde 😅 ta pro dospělé se vyhlašuje ve 22h večer a to už je Mezi koncerty, kdy tu většinou hrají dvě kapely a mezi nimi je čas na vyhlášení soutěže 😃 ale nejmladší bude mít 2 roky a zrovna má období, kdy ji mám furt za zadkem a nikdo jinej na ni nesmí sáhnout, takže smůla 😅

U nás se v tomto směru čarodějnice nehrotí, pobavit se chodí dospěláci a téměř všechny děti v civilu. Ale pokud jde o to, zda by mi vadilo, že sis nevybrala Saxanu a dala přednost Hermioně, tak ne, bylo by mi to srdečně jedno 😉