Dárek pro ročního prcka. Máte tip?

teryv
15. zář 2022

Ahoj, dobrý den 🙂 synovi bude rok a tak sháním typy na nějaký dárek, který opravdu využijeme. Mám nějaké oblečení, knihy, hračky... ale nemáte typ na konkrétní dárek, který jste doma s prckem opravdu využili?

zrzinda
15. zář 2022

Od nás dostala ucici věž. Je to skvela věc. Když varim, stojí u linky, vidí na mě a je spokojena 😊 Uprimne si vůbec nepamatuju, co dostala od dalších příbuzných, protože to byly vesměs blbosti. A malou teda nejvíc zajímal balici papír, takže bych to s darkama asi moc neprehanela 😊

inah91
15. zář 2022

My koupili ucici věž - super věc, piskoviste a houpacku ven. To takové větší darky, jinak určitě dostal nějaké auta/zvířátka/hračky na Písek - už menší věci

pakeros
15. zář 2022

Kupovala jsem houpačku od Elis Designe
Využívá se u nás denně.Pohoupe se i starší brácha nebo klidně i oba 🙂

ellyem
15. zář 2022

U nas maji nejvetsi uspech tyto “kostky”. A zabavi to i dospeleho 😂, my si s tim s chlapem taky stavime.

qistyna
15. zář 2022

Za me ucici vec nejhorsi vec na svete 😂 taky jsme poridili k jednomu roku, ale ten nas rarach se s tim naucil velmi rychle premistovat a lezl kam normalne nemuze a schazoval veci a tak, pak si ji zas premistil jinam. Jen jsem se s tim rozcilovala a furt mu ji brala a to se rozciloval on a velmi brzy uklidila na pudu.
podle me je to spis pro klidne povahy, ktere vydrzi koukat, jinak je to o nervy. U linky vydrzel pet minut nez zacal zkoumat dalsi a dalsi veci a ja byla akorat nervozni.
Kostky co jsou vyse mame taky, ty jsou supr a jeste dostal odrazedlo a auticko Mikulas se jmenuje, vse melo uspech 🙂)

petralp
15. zář 2022

@teryv to nás byla topka tatrovka. Dali jsme na to provázek a vozime ho okolo domu nebo do toho něco nahází a vozí to sám. Dodatečně dostal ještě sekačku na trávu 🙈🤣 dělá to i bubliny. Taková plastová kravinka za pár korun ale chvíli ho to zabaví.

makovice88
15. zář 2022

@ellyem Souhlasim, u nas stavi cela rodina 😂 Jsou mekke, dobre se cisti (proste hodim do vany a umyji) a kdyz na ne nedoptrenim slapnu, tak to neboli. 😃

nina004
15. zář 2022

U nás na rok dostal, tatrovku, skluzavku, a activity Board ( s tým sa hraje stále a aj každá návšteva ) potom ešte nejaké blbosti,čo si už nepamätám.

vikinkav
27. zář 2022

U nas nejvic frci klasicky houpaci kun 😄

martinka0209
27. zář 2022

U nás frčí lego Duplo,houpací kůň a největší radost měli z dobrot( křupky, ovocné kapsičky, přesnídávky...)