icon

Kde mít svatbu v Ostravě nebo blízkém okolí?

veri0007
18. lis 2015

Hned v první větě zdůrazním, že tuto otázku mám i na beremese. Nicméně jsou tam holčiny, které mít svatbu teprve budou a proto mi moc neporadí, nemají zkušenosti a ty vdané, co mi dokážou odpovědět, už tam asi moc nechodí😉
Teď tedy k mé otázce. Potřebovala bych sehnat místo na obřad, oběd a večerní sešlost pro cca 30 lidí, kde dobře vaří a vše je na jednom místě. Ideálně v Ostravě či blízkém okolí. Zádrhel je v tom, že potřbuji aby to místo bylo co nejvíce bezbariérové. Jestli by tam byly schody, tak spíše jedny dlouhé než třeba tři schodky aby se člověk dostal na záchod. Nebudeme 10x za večer snášet vozíčkáře po schodech aby si došel na onu místost🙂 Obřed musí být uvnitř, svatba je v zimě.

Předem vám děkuji za nápady😉

veraga
18. lis 2015

Co zámek Zábřeh? Párkrát jsem tam byla a nepamatuju si, že by tam byly schody (ale ruku do ohně za to nedám). Každopádně jejich gastronomii i servis musím pochválit!

sara84
18. lis 2015

Ostrava nevim, ale v Bohumine na namesti je radnice, vedle hned kostel a pres namrsti je kavarna, sice par schodu,ale je tam tusim plosina a wc v urovni, nebo hned vedle Taverna Elpida, v obou podnicich dobre vari, v kavarne jsem mela po promoci obed s rodinou.

veri0007
autor
18. lis 2015

@veraga kdyby nám to platil rodiče, hned do zábřežského zámečku jdeme!! Je to tam luxusní. Krásný oddávací sál a jídlo je u nich jedna báseň. Zámeček ještě není úplně pasé, ale hledáme ještě jiné varianty. Zvažujeme i třebovický mlýn, ale ty schody... Ale díky za tip😉