Narozeninová oslava pro dceru (6 let). Máte tip, jak zorganizovat?

bohdalov
17. kvě 2020

Maminky, potřebovala bych poradit ohledně dětské party - nemám s tím žádné zkušenosti. Bude tu asi 6 holčiček- nevím, jak je zabavit, co jim připravit k občerstvení... Budu vděčná za všechny tipy. Mám jim organizovat program? Vymyslet nějaké soutěže, hry... popř. jaké? Bojím, se aby se tu nenudily, nehašteřily se nebo jen tak nepobíhaly... Mohou být i venku - máme velkou zahradu, trampolínu apod.

pabka
17. kvě 2020

@bohdalov my jsme měli pro dceru na oslavu volný program doplněný organizovanou zábavou. Nejprve si holcicky pohraly chvíli na zahradě, pak občerstvení plus dort, dárky, pak pohrát, pak malování keramiky, pak zase pohrát (trampolina). Z občerstvení jako první zmizely mini rizecky. Ovoce téměř vše zůstalo 😂🙈

antoinet
17. kvě 2020

Je fajn mít i program - napadá mě kreslení na trička, zdobení cupcaků nebo nějaké parádění (sloupávací lak na nehty, navlékání korálků...).

neomenia
18. kvě 2020

Ahoj, ja jsem to tady řešila v únoru, oslava byla v puli března, kdy zacal koronavirus, takže nakonec ze 4 pozvanych holčiček prisly jen 2...😒

Každopádně největší úspěch mely ovocné špízy, muffiny. A dort, jasně 🙂 program nebyl, v sesti letech se zabavily samy. Akorát, jak byly tři, tak to bylo tak trochu 2+1, no😒 ja obecně nejsem party typ, taky to pro me bylo poprvé ...ale asi budeme muset mit dětskou oslavu i za rok, dcerce se to libilo moc. Ale přemýšlím, že to nějak spojim i s tou rodinnou, protože nejvíc me stvalo delat 2 separátní oslavy po sobě.