icon

Jak si přivydělat kresbou a malbou? Praktické tipy.

6. únor 2025

Zdravim, zajima me , jak bych si mohla privydelavat , kdyz umim velice hezky kreslit a malovat (recenze okoli) ? jde mi nejen o prodej obrazu ale tak i jine nejake kreativni napady jak to vyuzit, treba tlac tech kreseb na hrnky, tricka, neco takoveho myslim. Jen tak pro zabavu a mi to alespon pri hlavnim prijmu neco hodi. Dekuji 🙂

babka
6. únor 2025

zkus to, jinak to nezjistis. Ale neni to snadne. Hlavne ty potisky. Moje znama v nemecku se zivi grafikou profesionalne a ma i eshop (presne, jak rikas), ale prodat nejake potisky na necem neni vubec snadne. Dnes ta nabidka veci vsude je obrovska....

felis
6. únor 2025

Prima je platforma Tvůrci v praxi. Mrkni na jejich stránky.

elesse
6. únor 2025

Nemyslim si, ze by se prodejem obrazu nebo potistenych veci dalo neco vydelat… obzvlast kdyz neni napad co vlastne delat

flying_stork
6. únor 2025

Zkus to a uvidíš. Já to taky zkusila, zařídila jsem si IČO, vytvořila stránky ... Po roce jsem se dostala do podvědomí sousedů, že "něco" tvořím 😉, mám za sebou jeden trh. Občas vytvořím přání na přání zákazníkům nebo obrázky, pořádám menší tvořivé lekce, atp. Prodávám svoje přebytky, stejně bych je dělala a takhle pošlu radost dál. Přilepšila jsem si o nějaké korunky, ale zavratná částka to není. Přeji ti, ať se ti daří 🍀

jirinavochova
Odpověď byla odstraněná