icon

Kolik stojí přestěhování bytu 3+1 na 46 km?

baragabinova
29. říj 2023

Přestěhování z bytu vzdáleného asi 46km. Děkuji za odpovědi pokud stím máte zkušenosti. Nemám vůbec odhad.

majena39
29. říj 2023

@baragabinova ja se stěhovala 55km. Měla jsem pár ks nábytku, piano a pak nějaké krabice. Stěhovala jsem se z rodinného domu do rodinného domu (bez schodů) a platila jsem bez pár Kč 13.000.

similenka
29. říj 2023

@baragabinova Kamarád teď řeší...40 km za 4 000,-

kakamila12
29. říj 2023

Je to hrozně rozdílné, záleží na objemu stěhovaných věcí, jestli je to v patře, výtah/bez výtahu, na regionu... Zkus dát poptávku pár firmám, měli by ti udělat odhad. Doporučuji mít to pak při objednání na papíře - já jsem se jednou stěhovala, cenu mi přislíbili po telefonu, cca 4-5000 , a pak přijeli, a řekli, že to bude stát 8000 - a ber nebo neber. Já všechno nachystané, v krabicích, nezbylo mi než to zaplatit. Blbá zkušenost ☹ .

berynka
29. říj 2023

Během deseti let jsme se stěhovali 2x.Poprvé to bylo ob tři vchody oboji 4. patro bez výtahu a stěhovali extra těžkou sedačku,pracku,velkou postel a skříň.Vyslo to na 5tis,ale byl to tedy zážitek 😳.Parta asi 4 dvoumetrovych chlapů, kteří byli naprosto sehraní.
Letos jsme se stěhovali v rámci města,našla jsem firmu,která nasi lokalitu nabízela.Mela jsem moznost si dopředu udelat kalkulaci,kde jsem vybírala,jaké zařízení se bude stěhovat.
Kdyz bylo stěhování,prijeli dva týpci z města 30km od nas 🤷🏻‍♀️.Stehovani sice proběhlo,ale delali to snad prvně 😏.Ac v nabídce měli montáže,tak na to vubec nedoslo.Věci byla plna velká dodávka a včetně výnosu do patra byla cena 6-7tis.Uz nikdo nekontroloval,jestli to souhlasí podle ceníku a stehovanych věci.

krisstina93
29. říj 2023

Jako stehovaci nebo co? My se stěhovali svépomocí, manzel, kamarád, dodávka pujcena z práce, takže jen cena nafty, co projeli. Když se nechcete nadrit, tak bych počítala 10 tisíc minimálně, záleží na lokalitě a taky tomu, kolik mate věcí, jestli to poberou najednou, nebo se budou muset 3x otočit.

brumla21
29. říj 2023

Záleží kolik máte věci ve kterém patře bydlíte jestli je tam výtah nebo ne a další je jestli budete chtít jen auto s řidičem (budete mít někoho kdo vám to odnosi ) nebo i s chlapama a někdo si účtuje i za km

honzikmlynars
30. říj 2023

@baragabinova To máš docela individuální, záleží kolik máš nábytku a věcí a zda bydlíš v 7 poschodí a zda máš výtah + kolik km? :D viz bych počíítal asi s těmi 8-9 tis? Před rokem jsem dával 5 tis.