icon

Příspěvek na prevenci u OZP. Máte zkušenost?

najana
8. dub 2008

Ahojky, kámoška má problémek a dohodly jsme se že nahodím téma, zda nemáte někdo zkušenost u OZP s příspěvky na očkování.Dala malé očkování proti pneummokoku...do roka 2 dávky a ve dvou letech přeoočkování... ale v OZP, ačkoliv slibují příspěvek na očkování 1000,- jí ho nedali, že nechala malou očkovat před jedním rokem... ty dvě dávky jí přišli na 3600,- a očkovat se mají právě tyto mrňavé dětičky...tak mi to připadá jako děsná volovina... díky za rady....

janica..
8. dub 2008

Jé to mi ani neříkej,zrovna chci posílat formulář 😒, no uvidíme

najana
autor
9. dub 2008

...tak prosím dej vědět..dnes o tom budu s kamarádkou mluvit, ale bude tam muset znovu... podle mě jí ošidili....

jabber
9. dub 2008

informace o očkování proti pneumokokovi je tady:
http://www.ozp.cz/pro-klienty/zdravotni-program...

spíš je v tom nějakej chaos v tom věku a dávkách

sokolka
9. dub 2008

Tak teď jsem koukala na VZP a tam je to taky. Pro děti od 1-5 let přispívají 500 kč. Ale jen jednou za rok. Aby se nepředali 😠

natalie77
9. dub 2008

Ahoj, tak nám příspěvek normálně poslali....
I ten na novorozeně, i pro mě jako těhotnou, o všechno jsem požádala a vše nám přišlo na účet, skoro 3 tisíce, ty se jen tak na chodníku nenajdou 😉

bramburka
10. dub 2008

holky, já psala o formuůář asi 3x, nic, pak mi ho slibili mailem, nic - nedostala jste ho nektera mailem? díkes

paolin
10. dub 2008

bramburka, ja si na OZP musela o formular pro tehule 2x volat. nejdriv mi pani rekla, ze nahlasene tehu tam maji a ze mi formular poslou dalsi ctvrtleti. podruhe mi rekli, ze nahlasene tehu nemaji a ze chteji kopii tehu prukazu-ha ha. vcera mi form konecne dorazil postou. pripada mi to, ze kdyz se clovek nepripomina dost intenzivne, delaji mrtveho brouka. jinak pro syna mi formular na 500,- dorazil a ostatni-na ockovani a ostatni potreby jsme si vytiskli s netu. tak doufam, ze penizky brzy poslou...

bramburka
10. dub 2008

jo já ten net nejak prozkoumam, nebo se tam vydám, to budou koukat...

kachnik
11. dub 2008

Mně přišlo 1200,- kredit, a teď dorazilo i 500,- na synka, na oba mám formulář i s přiloženou obálkou a na očkování, co jsem si přečetla díky vám tady, tak jsem si stáhla na OZP www. Chci těch svých 1200,- přepsat na syna, spojit to s 500,- a dát mu to na očkování proti pneumokoku, další dávku bych si nechala za tu 1000,- Kč, tedy asi to udělám v opačném pořadí. Dík

bramburka
11. dub 2008

ty formuláře jsi našla na webu? Hod prosím odkaz, dík.

kachnik
11. dub 2008

http://www.ozp.cz/pro-klienty/zdravotni-program...

Jukni na spodní část této stránky, jsou tam dvě možnosti stažení formuláře.

bramburka
11. dub 2008

jj, na to očkování mám, ale nemám pro novorozence, myslite že mi to dají i když je listopadová zpětně? A není něco na plavání a tak?

kachnik
11. dub 2008

U očkování píšou že je to jen pro letošní rok, letošní miminka, ale tak tam zkus zavolat a zeptat se na vše. Plavání jde hradit z kreditního systému.

kachnik
11. dub 2008

Je to pro děti od 0 - 19 let
jéé, blbě jsem to napsala, je tam pokud to aplikují letos, tak to proplatí....

jarousek123
23. bře 2015

@kachnik TAk to je OZP super u VZP je jen 500,- jinak nic... Díky 😀

kachnik
23. bře 2015

Bejvávalo,teď je systém nastaven jinak. K.

jarousek123
24. bře 2015

Musíš projít prohlídkama a dělat nějaký sport ať se ti načítají body na Vitakartu a pak z ní můžeš teprve čerpat? 😕