Co si obléct k rozvodu?
Holky mám dotaz. Co je vhodné obléct si k rozvodu?
Tento dotaz mě trochu pobavil, nic ve zlém..Já myslím, že je to putna. Nejlepší budou sexy krásné šaty, ať řádně oslavíte, že jste se blba zbavila. Taky nic ve zlém😉
Byla jsem jako svědek u rozvodu kamarádky. Došla jsem ve slušném decentním kostýmku. Když jsem si teď na tu situaci vzpomněla, tak celá atmosféra a přítomní lidé byly ve slušném ne slavnostně přehnaném oblečení a vypadalo to přirozeně. Navíc všechny emoce celé situace si nevyžadují žádnou extra péči. Mít to rychle za sebou a s vyrovnaným pocitem začít nový život.
slusne obleceni, vim ze u rozvodu nasich soudkyne zdrbala otce, ze mel rifle a kosily.
v džínách nebo šortkách bych k soudu nešla, ale jinak je to celkem jedno, sukně + halenka, společenské kalhoty + halenka, případně sáčko, v tomhle počasí klidně i letní šaty, pokud nebudou končit těsně pod zadkem, se špagetovými ramínky a mega výstřihem 🙂 Možná bych to přirovnala k oblečení vhodnému do divadla (dneska už asi nikdo nechodí ve večerních šatech)
můj ex dorazil k soudu když jsme jednali o svěření malé do péče v teplákách :D musela jsem se smát.. chudinka...

Neco slavnostniho. 😂