icon

Jak přizpůsobit fusak Little Angel pro Cybex kočárky?

lilith_90s
1. zář 2025

Ahoj,
Nemate tu nekdo, prosim, zkusenost s presitim fusaku od Little Angel - na Cybex zapinani u sportaku? Mame tento fusak, je vazne skvelej a uzasnej, ale bohuzel ma otvory takovym zpusobem, ze nelze uchytit do sportaku Cybex, jedina moznost je jej presit (proste tam udelat navic podelny doury na protažení bezpecnostnich pasu). Jako dalsi moznost je jej poslat do sveta (ale je jako novej a fakt skvelej) … tak zkousim i tuto cestu.
Dekuji za pripadne reakce!

kulinka44
20. lis 2025

@lilith_90s dobrý den, asi neodpovím, ale resim podobnou vec, mam cybex priam, od mamky půjčeny little angel, zatim mam jen do korby, ale zjistovala jsem, ze do sporťáku pry nejde (sportak jeste nemam vyzkouseny). Jaky konkrétní prosim mate? Je to tento https://www.nejbaby.cz/p/fusak-exclusive-5ti-bo... - ten je nejak nejnovější a ma jinak resena zada, co jsem se koukala, tak by to cybexu mohl pasovat, tak jestli se nepletu... Nebo muzete mi prosim poslat, jaky mate vy? Jinak jsem videla na vinted jednou, ze pani pridavala prave presity fusak na cybex, ale to ut je dávno. A jinak jste s fusakem spokojena?