Aktovka pro prvňáčka. Topgal nebo Stil?
Hezky vecer, hledam pro syna batoh (aktovku), nastupuje do 1. tridy, ale je velky - meri 140 cm. Kterou znacku doporucite? Spise se mi libi od Topgalu, ale budu rada za jakykoliv tip...
Mám letité zkušenosti s Topgalem a můžu rozhodně doporučit, nikdy žádný problém.
diky holky... i svagrove deti maji topgal jeste ted i v 5. tride a porad hezky.. asi pujdeme do nej 👍🍀
diky holky... i svagrove deti maji topgal jeste ted i v 5. tride a porad hezky.. asi pujdeme do nej 👍🍀
@petramana Dcera je taky hodně velká, máme Topgal a budeme ho měnit teď po třech letech čistě kvůli designu a že "všichni ve třídě už mají nový batohy". A klidně bych ho mohla poslat dál, je pořád v pěkném stavu.
Dcera měla Topgal 1-3 třída byla taky vysoká. Ve třetí jsme měnili protože ji byl malý na záda, takže možná zkusit již ten pro větší deti. Jinak mladší má teď stil líbil se jí design. Batoh stal asi 700. Říkala jsem si že nedá ani ten rok, ale zatím úplně v pohodě. Má i celkově praktické členění kapes.
Pak jsme ještě měli coocazoo a ten byl taky super
Obě děti měly pro 1. - 3. třídu aktovku Backmann, protože na rozdíl od Topgalu má i bederní pás a ten byl pro nás zásadní. Do 4. třídy jsme dceři koupili Baagl a to byl fakt přehmat, naprosto strašná kvalita, nevydržel ani jeden školní rok. Nahradili jsme Topgalem a kvalita super, členění také, ale mně tam prostě chybí ten bederní pás. Dcera si nově nosí všechno učení tam a zpět a fakt by se ten bederní pás hodil, aby se ta váha aktovky rozprostřela...
Topgalu rada udelam reklamu 🙂 Maji obe skolni deti, starsi konci 4. tridu a taska je porad ve 100% stavu. Mladsi konci 3. tridu, tam taska prochazi testem odolnosti, protoze jsme zvolili ve svetle barve (to byla chyba), kazdou chvili to lezi nekde v prachu kdyz ona beha kolem, takze davam do pracky snad co 2 mesice - a taska porad drzi! Pri pohledu zblizka ma trosku videt osoupane hrany, ale na rezim ve kterem je je to porad dost dobry :D
Holky jsou obe vysoke, ale hubene, tasky jim na zadech sedi dobre
Obě děti měly pro 1. - 3. třídu aktovku Backmann, protože na rozdíl od Topgalu má i bederní pás a ten byl pro nás zásadní. Do 4. třídy jsme dceři koupili Baagl a to byl fakt přehmat, naprosto strašná kvalita, nevydržel ani jeden školní rok. Nahradili jsme Topgalem a kvalita super, členění také, ale mně tam prostě chybí ten bederní pás. Dcera si nově nosí všechno učení tam a zpět a fakt by se ten bederní pás hodil, aby se ta váha aktovky rozprostřela...
@miryp bederní pásy mají ty coocazoo
Topgal. Syn měl taky v první třídě přes 140 cm a batoh teď používá ještě ve čtvrté, aniž by nesl zjevné známky opotřebení. Vždycky jen o letních prázdninách vyperu (v pračce, po vyjmutí vnitřní výztuhy). Může ho mít klidně i v dalších letech, pokud se tedy nezačne bouřit. Ale má dost neutrální dekor, tak by nemusel. 😊
Doplním: měli jsme hned ten větší (čili ne 1.-2. třída, ale 3.-5., nebo jak to tam mají rozdělené).
Doplním: měli jsme hned ten větší (čili ne 1.-2. třída, ale 3.-5., nebo jak to tam mají rozdělené).
@petramana Jj, typově máme tentýž. 👍 Dekor tedy jiný, ale tenhle je fakt parádní. 😍 Já jsem tenkrát oba syny nechala, ať si vyberou sami. Naštěstí oba zvolili dost neutrálně, tak by oběma klidně mohl sloužit i na druhém stupni...
@petramana Jj, typově máme tentýž. 👍 Dekor tedy jiný, ale tenhle je fakt parádní. 😍 Já jsem tenkrát oba syny nechala, ať si vyberou sami. Naštěstí oba zvolili dost neutrálně, tak by oběma klidně mohl sloužit i na druhém stupni...
@pratensis ja mu prave vybrala nejake neutralni a z nich si vybral tenhle.. takze asi objedname 👍

@petramana Já mám zkušenost jenom s batohy od Topgalu a za sebe na ně nedám dopustit. Jsou to držáci, první batoh měl syn 4 roky pak jsme mu pořizovali nový a stejně ten starý používá na výlety apod.