icon

Aplikace Včelka. Jak se Vám osvědčila?

ev.ka
10. říj 2019

Máte, prosím, někdo zaplacenou aplikaci Včelka? jak se Vám osvědčila, baví děti?

pospis
10. říj 2019

@ev.ka my ji měli na ten tyden zdarma, ale syna moc nenadchla. Je pravda ze k tomu sedl asi jen 3x. Nejvíce ho bavil had, pojidajici pismenka. Nakonec jsme clenstvi nezaplatili. Ale rada si pockam na zkušenosti jinych.

lipylip
11. říj 2019

Dětem to koupila babička k Vánocům. Během roku na tom byly nanejvýš 3x. Za mě vyhozené peníze.

janaaanna
11. říj 2019

@pospis
@lipylip
@ev.ka a mate tip na neco jineho osvedceneho pro druhacku? Nasla jsem zadarmo vlajky a znacky, ale zadny zazrak. Klidne i zaplatim, kdyz to bude dobre a vzdelavaci. Predem diky za tipy a omlouvam se, ze jsem se vetrela!

betelgeuzz
11. říj 2019

Zkus Hravouku, je to i knížka o přírodě, máme jen tu část zdarma a stačí.

janaaanna
11. říj 2019

@betelgeuzz dik moc, to by ji bavilo!

lipylip
11. říj 2019

@janaaanna Tip nemám, raději s dětmi tvořím nebo hrajeme deskovky. Přijde mi to lepší než různé aplikace.

janaaanna
11. říj 2019

@lipylip dik za radu, moje deti jsou na aplikacich od rana do vecera a nekdy i v noci 😲

pospis
11. říj 2019

@janaaanna s aplikacemi neporadim. Ale my mame doma cd-romy od chytre-dítě. Ted prvacek "hraje" slabikar a matematika 1, predskolak nez přijde matematika, mame i chytré hry, angličtinu... určitě pak pořídím citanku. Mam tri deti, vyuzije se to. Neni to zdarma, ani levne ale krasne udelane.
http://www.chytredite.cz/default.htm

janaaanna
11. říj 2019

@pospis diky moc, mrknu na to!

lipylip
11. říj 2019

@janaaanna já neříkám, že jsou. Jen moje děti tyto technologie nevyužívají vůbec.

janaaanna
11. říj 2019

@lipylip to je na vas. Mne zase prijde dobre je v 2.tride pomalu zacit ucit s modernimi technologiemi a zrovna vyukova aplikace muze byt dobra. Je to zase jina cesta, jak se neco dozvi. V predskolnim veku to pro ne bylo tabu, ale ted je ucim hledat na pocitaci a tak. Ale cas samozrejme kratky, jen at vi, ze technologie pomaha a jak na to.

lipylip
11. říj 2019

@janaaanna jasně, však to je v pořádku. 😉 Já to neodsuzují. 😉

pink_unicorn
15. říj 2019

@lipylip tak proč se k tématu vyjadřujete, když je vůbec nevyužívate?

ev.ka
autor
15. říj 2019

@lipylip neptala jsem se, co Vas bavi vic.
Hledam neco pro dite s poruchou uceni. U citanky vydrzi chvili. Zkouším různé metody učení. Jsem vycerpana za tech par týdnů v motivaci syna a hledam dalsi varianty jak s nim pracovat. samozřejmě i tak u nej budu sedet a venovat mu ten cas, aby to melo svuj efekt. Nechci k tomu dite odlozit. Nepotrebuji predtrasat, jak jsou deskovky super, kdyz nase adhd dite u toho vydrzi tak 2 min a ze jich mame plnou skříň, takze o vyberu to neni.
Ano, dokonali rodicove s detmi tvoří a hraji deskovky... ou jeee, to jsem potrebovala číst.
Takze prosim ty zkusenosti, diky

pink_unicorn
15. říj 2019

@ev.ka Já si teda neumím představit, když přílítnu z práce před 17h, musím se postarat o jídlo, prádlo, úkoly, v 18h dělám večeři, ve 20h jsou v posteli, jak do toho vtěsnám každodenní hraní společenských her, které je u nás vždycky tak na dvě hodiny 😀

pospis
15. říj 2019

@ev.ka evka ja muzu doporučit slabikar z edice chytre dítě. Syn VD+adhd a několikrát tydne k tomu spolu sedneme kdyz odmítá slabikar. Nebo chci zmenu, kdy mi přijde ze slabikar už zna nazpaměť. K deskovkam.. mame jich hodně, hrajeme... a většinou právě kdyz ten nejmaldsi je v posteli tj 20-21.

nikol85bla
15. říj 2019

Syna nezaujalo a mě vlastně taky ne, takže jsem nekoupila, navíc mi ta cena přišla vysoká

fire85
15. říj 2019

@lipylip tak ses pochlubila a jsi spokojena 😂

ev.ka
autor
17. říj 2019

@pospis to vypadá zajímavě, je to ale jen pro prvňáčky? my už máme druháčka...