Aplikace Včelka. Jak se Vám osvědčila?
Máte, prosím, někdo zaplacenou aplikaci Včelka? jak se Vám osvědčila, baví děti?
Dětem to koupila babička k Vánocům. Během roku na tom byly nanejvýš 3x. Za mě vyhozené peníze.
Zkus Hravouku, je to i knížka o přírodě, máme jen tu část zdarma a stačí.
@betelgeuzz dik moc, to by ji bavilo!
@janaaanna s aplikacemi neporadim. Ale my mame doma cd-romy od chytre-dítě. Ted prvacek "hraje" slabikar a matematika 1, predskolak nez přijde matematika, mame i chytré hry, angličtinu... určitě pak pořídím citanku. Mam tri deti, vyuzije se to. Neni to zdarma, ani levne ale krasne udelane.
http://www.chytredite.cz/default.htm
@lipylip to je na vas. Mne zase prijde dobre je v 2.tride pomalu zacit ucit s modernimi technologiemi a zrovna vyukova aplikace muze byt dobra. Je to zase jina cesta, jak se neco dozvi. V predskolnim veku to pro ne bylo tabu, ale ted je ucim hledat na pocitaci a tak. Ale cas samozrejme kratky, jen at vi, ze technologie pomaha a jak na to.
@lipylip tak proč se k tématu vyjadřujete, když je vůbec nevyužívate?
@lipylip neptala jsem se, co Vas bavi vic.
Hledam neco pro dite s poruchou uceni. U citanky vydrzi chvili. Zkouším různé metody učení. Jsem vycerpana za tech par týdnů v motivaci syna a hledam dalsi varianty jak s nim pracovat. samozřejmě i tak u nej budu sedet a venovat mu ten cas, aby to melo svuj efekt. Nechci k tomu dite odlozit. Nepotrebuji predtrasat, jak jsou deskovky super, kdyz nase adhd dite u toho vydrzi tak 2 min a ze jich mame plnou skříň, takze o vyberu to neni.
Ano, dokonali rodicove s detmi tvoří a hraji deskovky... ou jeee, to jsem potrebovala číst.
Takze prosim ty zkusenosti, diky
@ev.ka Já si teda neumím představit, když přílítnu z práce před 17h, musím se postarat o jídlo, prádlo, úkoly, v 18h dělám večeři, ve 20h jsou v posteli, jak do toho vtěsnám každodenní hraní společenských her, které je u nás vždycky tak na dvě hodiny 😀
@ev.ka evka ja muzu doporučit slabikar z edice chytre dítě. Syn VD+adhd a několikrát tydne k tomu spolu sedneme kdyz odmítá slabikar. Nebo chci zmenu, kdy mi přijde ze slabikar už zna nazpaměť. K deskovkam.. mame jich hodně, hrajeme... a většinou právě kdyz ten nejmaldsi je v posteli tj 20-21.
Syna nezaujalo a mě vlastně taky ne, takže jsem nekoupila, navíc mi ta cena přišla vysoká

@ev.ka my ji měli na ten tyden zdarma, ale syna moc nenadchla. Je pravda ze k tomu sedl asi jen 3x. Nejvíce ho bavil had, pojidajici pismenka. Nakonec jsme clenstvi nezaplatili. Ale rada si pockam na zkušenosti jinych.