Batoh do školy Bagmaster - máte zkušenost?

klerr
30. říj 2018

Dobrý den,
plánuji dceři koupit k Vánocům nový batoh do školy. Kamarádka mi doporučovala tašky od firmy Bagmaster. Máte někdo zkušenosti s touto značkou?? Koukala jsem na e-shop a mají krásný výběr všech tvarů, barev a motivů. Zároveň mají tvarované záda tak, aby školák měl batoh co nejlehčí. Na recenzích tato firma působí velmi dobře, ale řekla jsem si, že se přece jen zeptám zkušených maminek. Předem děkuji za rady a názory. Klér

calvac
30. říj 2018

Ano, máme zkušenost, batohy sice dražší, ale opravdu bez chybičky. Syn ho nosí již druhým rokem a batoh vypadá stále stejně dobře. Opravdu. A to syn není žádný cíťa na své věci. 🙂 Batoh je fajn tvarovaný, prostorný a lehoučký. Je i vidět, že je kvalitní. Při objednání jsme dostali i blok velký A4 jako dárek a taky slevu do Muzea železnic. Komunikace s obchodem super, dodání velmi rychlé.

sonisek
30. říj 2018

Ahojky, syn má Bagmaster tašku jiz 4.rok a super,vypadá stále jako nová. Jen jsme kupovali s dinosaurem a tak na Vánoce plánují koupit nějaký batoh. Pokud jsi někde blízko Plzně,je tady přímo prodejna a mají tam ooobr výběr.

klerr
autor
31. říj 2018

Supeer, děkuji moc za radu a pomoc. Určitě se k nim zajedeme podívat osobně.🙂👍