icon

Co znamenají červená áčka v bakalářích?

mourovatakocka
4. říj 2024

Prosím, byla by tu nějaká učitelka, nebo školyznalý rodič... Dcera je nemocná doma a do bakalářů nám naskakují A. Za nás se áčka dávala absentérům - záškolákům, v práci těm, co pravidelně nedocházeli na směny :( Současně nemůžu logicky pochopit, co známkuje - proč se absence objevuje v klasifikaci - to je přece nesmysl? Znamená to že mám posílat do školy nemocné dítě, v rodině máme kovid, copak já vím, jestli je děcko jen nachlazené. Vymaže se pak červené áčko, nebo jak to funguje? Dcera je prvňačka a každý týden několikrát řešíme nějaké perličky ze školy, jsem z toho unavená.

Strana
z2
mourovatakocka
autor
4. říj 2024

@terkave Však já taky v práci používám lokálně odborné termity 😜, máš pravdu. Jenže jsem tak pitomá, že je vysvětlím, pakliže někdo nerozumí. Škoda stejně, zbytečné nervy 🤷 Holt první dítě ve škole, s druhým už budu rodič salámista 🤟 (nepoběžím pro obaly, budu se hádat o domácích úkolech, nepotahnu jak dement dvacet kilo sběru apod.😎)

mourovatakocka
autor
4. říj 2024

@miryp Stáhnu do počítače, díky. Já po zadání áčka do googlu malém padla naznak a přitom o nic snad nejde. Zlaté žákovské za mých mladých let.

betelgeuzz
4. říj 2024

@mourovatakocka tak to já si zas nemůžu elektronické žákovské vynachválit. Jen škoda, že je všechny školy nepoužívají naplno. V bývalé škole v edookitu se přes to posílaly i platby, potvrzovala bezinfekčnost na školní akce, jednoduše se omluvila dopředu hodina a pak už byla omluvená.

miryp
4. říj 2024

@mourovatakocka chápu, ale fakt můžeš být v klidu. Omluvenku poslanou máš, tudíž absence omluvená je/bude, nic jsi nezanedbala. No a áčko v žákovské buď zůstane (a ničemu to nevadí) a nebo vám učitelka oznámkuje práci z domova a to áčko nahradí známkou, i to třídní našich dětí občas dělají, protože naše děti jsou fakt často nemocné (dcera už má k dnešnímu dni zameškaných 18 dní ☹). Ono si to časem sedne, neboj.

Strana
z2