icon

Jak řešit hlídání dětí během prázdnin, když pracujete?

27. zář 2022

Holky prosím o vaše zkušenosti,jak to prosím děláte když má dítě prázdniny? Kdo hlídá(jde mi převážně o svátky za celý rok a třeba jarní a podzimní prázdniny).
Mám ranní od 7h do 15h-15:30, manžel má 3 směnný provoz(12h) babička hlídací je ještě v práci na 12ctkach. A jiné hlídání nemám. Jde mi o to, že nevim jak vymyslet hlídání když se sejdem ve směnách a budem všichni v práci. 🤷🏼‍♀️
Jsem s toho celkem nervózní 😓😓 děkuji za všechny rady a zkušenosti.

Strana
z4
aarriel
29. zář 2022

@j.a.n.i jenze u me v praci vsichni v pohode nebyli, resili tam hodne prave priplatky a ze uz maji neco naplanovany, ale ja to v ty dobe netesila a za me osobne nikdo neprisel... A u chlapa v praci to vysvetlili prave tak, ze maji smeny naplanovany rok dopredu, tak at si to maji zaridi a ze pak nebudou resit ruzny stiznosti, ze ma nekdo vic nocnich, a tim padem i vetsi vyplatu a u chlapa to dela tisice. A popravde, jenom proto, ze nekdo nema o prazdninach hlidani, ja bych taky dobrovolne neprisla o nocni 🤷
U nas v nemocnici taky si sestricky vychazi vstric a vetsinou neni problem...

petrasipkova1
29. zář 2022

Mám částečný úvazek s možností home office, jinak dcera chodí na 2-3 tábory, manžel má směny, takže po noční nespí a hlídá, nebo si směny může přehazovat.

ilonne
29. zář 2022

@felis já jsem Mgr. soc.ped. a Učitelství pro 3.stupen. učím na 1.stupni a musím celých 5 let studovat znovu. Zjišťovala jsem to přímo na MSMT. Jsem aktuálně v 5.roc.

lagerthaa
12. říj 2022

No část prázdnin si bere dovolenou manžel část já a zbytek příměstské tábory

Strana
z4