Podpořte petici pro návrat dětí do škol.
Ahoj všem, můj syn mě poprosil, abych začala řešit, že nechce být pořád doma. Tak jsem se rozhodla založit svoji první petici a trochu ho podpořit. Petici najdete zde:
https://www.petice.com/petice_zoufalych_rodi_za...
Děti chtějí do školy, stýská se jim po kamarádech a mají nárok na kvalitní vzdělávání. Zavření škol do září nevyřeší problém, děti budou muset fungovat nějak i v létě.
Pojďme je podpořit a bojujme proti strachu a šíření paniky!
Děkuji za každou podporu či sdílení!
Tereza
P.S. Podepsat můžete, ikdyž nejste zrovna rodiče dětí školního věku.
@puhelin vsak ja psala komu to pisu a na ci reakci cekam...prece tady kazdemu nebudu posilat fotky,myslim,ze jednomu to staci
@betelgeuzz dekuji za reakci,takze zjevne to tak uplne vymluva nebyla...promin ale uz si me zase prace zada,kdyztak pokracovani v nesmyslnem hastereni vecer,ju?
Nemam duvod si vymyslet,ani nevim co bych z toho mela...💩🤦🏻♀️
@marcicek84 Žádný jiný dokument ani jiné písemné instrukce kromě toho, co zveřejnilo MSMT, ředitelé školek ani jejich zřizovatelé zatím nedostali, nic jiného v této chvíli neexistuje. Jestli někdo někde něco řekl, to je síce hezké ale ředitelka se řídí písemným podkladem. Trochu mě udivuje, že člověk, který tady na každé stránce plive a kope do učitelů a ředitelů, svěří dítě ústavu pro vzdělávání.
@marcicek84 no výmluva to je, protože to vždy použiješ, když jsi v úzkých. Najednou nemáš čas něco dohledávat.
@betelgeuzz asi si nedokazes zhodnotit kolik te prace nas to stalo a ze clovek fakt nemusi mit naladu plnit dalsi ukoly z nesmslne diskuze od lidi,kteri se bavi nad tim,jak druheho ukoluji pod zaminkou nevericiho Tomase.Odmitla jsem v te chvili casove narocnou praci na kterou jsem nemela chut a na to jsem mela pravo...promin,ale uz vazne musim...
@marcicek84 Ja zadne fotky nechci, ani jsem o nejakych fotkach netusila. Oznacila jsi me ve svem prispevku, neco napsala a na konci radku bylo, ze posilas SZ. na dalsim radku uz byl nick
@betelgeuzz a na dalsim radku pises ji. Z toho jsem usoudila, kdyz uz je to na radku s mym nickem, ze SZ posilas mne.
@marcicek84 Jen za tu dobu, kdy tu odpovidas, uz bys urcite to vyjadreni ministra nalezene mela.
@shaun40 s tím co jsi napsala se dá v dosti věcech souhlasit, ale jistě není pravda, že ten vir odchází a vše je za námi. Není. Bohužel. Stále tu je a zřejmě tu ještě nějakou dobou zůstane. Vyhráli jsme první bitvu, ne válku. Ano, je potřeba začít žít, ekonomika se musí rozjet, děti musí chodit do školy a dospělí do práce.Ale vše s určitou opatrnosti. Postupně si zvykmeme, možná vir zeslabi, možná vymizi,kdo ví, ale zatím tu je. A jak píšeš, že ten virus není skoro vůbec nebezpečný.....to bych si možnátroufla tvrdit o těch koronavirech, co způsobují rýmu, ale o tomhle se dá říct že pro většinu lidí není nebezpečny, ale je zákeřný v tom,jak se šíří - dlouhá inkubační doba, řada bezpriznakovych jedinců... takže opatrnost na místě stále je.
@marcicek84 Ohledně počtu pedagogu v naší škole jsem ti už kdysi psala do SZ a na tomto se nic nezmenilo. Jak si sama psala, doktoři jsou naštěstí rozumní a ti rizikovi tedy zůstávají na distančním způsobu výuky.
@puhelin nejde odpovidat a prohledavat videa,bud delas jedno nebo druhe a bylo mi tady receno,ze se mam na to vykaslat,ze Plaga placa blbiny,ze placal blbiny i o OCR,ze manual je ucitelska mantra,tedy samy nevite co chcete,ale chapu,kdyz se v necem prokaze,ze vlastne rikam pravdu,tak se hleda dal,to je skoro bych rekla trapne na urovni deti v zakladni skole. A skonci to pak,budete spokojene? Urcite si zase neco najdete...tady na MK by to nebylo prvne,i kdyz jsem kolikrat prokazala,ze rikam pravdu,nakonec jsem se ani omluvy nedockala,proto jiste chapes,ze tem snaham a tlakum jaksi uz nepodleham a jsem vuci tomu imunni a druzi se pak z toho muzete zblazit,co ze si ti ten marcicek dovoluje...
@ilonne tak jinak,kolik mate pedagogu na skole a klik z nich tedy bude cerpat neplacene volno z lekarskych duvodu? Zadne takove pocty jsi mi nikdy nenapsala ani do SZ,proto se uz potreti ptam.Tve odpovedi jsou velmi vyhybave,mozna by se zjistilo,zes tady placala nepravdy kolik tech ucitelek u vas je vlastne v te rizikove skupine.
@anina32 😂😂😂 na necem podobnem si u me nabila hubu nedavno jelenice_zavodnice v diskuzi o koronaviru a pak dnes begetellgeuzz, ktera me tady dehonestovala,protoze jsem slusne vysvetlila proc zrovna ted na neco takoveho nemam prostor,ani jsem se te verejne omluvy nedockala,pac si zase vymyslela demagogicky nesmysl,asi je to holka z bytu,ktera nevi co to je poradna prace,tak to nedokaze posoudit,ale i tak mi to prislo dost pres caru...ze vas to bavi...
Opet se loucim,prace stale dost, jako vyrovnavat rovinu ve svazitem terenu je celkem sranda a v desti to delat nepujde...
@barchen na tebe jsem zapomenla ...tak to mate super ministra,kdyz jenom placa,to se nedivim,ze je skolstvi v troskach...a co se tyce tech skol a posledniho rocniku skolky,to vis ta dochazka je povinna,tak pokud clovek neni doma, tak mu moc jinych moznosti nezbude,ale jinak tady me udivuje,ze ucitele jako jedina profese jsou uknikani a vymysleji takove veci,aby ti rodice museli byt na OCR a nemohli ty deti do tech skol a skolek dat,to se mi proste nelibi z principu,ze je to prehnana reakce,lide do prace chodit musi,ty dluhy co ted vzniknou budou platit nase deti a na podzim pokud se bude historie opakovat,tak je jasne,ze ta opatreni uz takto prehnana byt nemuzou,neustali bychom to ekonomicky,takze bude plny provoz skol a skolek a k tomu treba druhe kolo viru a co vlastne budou delat ucitele pak?Budou samozrejme ucit,takze cely ten cirkus ted je jedno velke a hrozne drahe divadlo pro lidi,je smutne,ze tomu lide takto podlehaji,to se nemuzeme divit,ze nas stat pak nevzkveta...
@marcicek84 nezlob se na mě, ale odpověděla jsem ti naprosto jasne a naprosto jasne hovoří i manuál. Neplacené volno nikdo čerpat nemusí, pokud to lze, učitele, kteří spadají do rizikové skupiny, budou i nadále zajišťovat distanční výuku. Pokud to nelze, pak teprve si budou brát neplacené volno. A vzhledem k tomu, že všechny děti do školy nenastoupí, budou tito učitele i nadále zajišťovat distanční výuku a pobírat za to svoji mzdu. Stejně jako každý pracující na HO.
@marcicek84 Můj ministr to není. A nevšimla jsem si, že by naše školství bylo v troskách, nepřeháněj. Na úrovni Švýcarska ani Jižní Koreje nejsme, to je pravda ale s takovými lidmi jako si ty a takovým přístupem, tam ani nebudeme. Protože v těchto zemích je úplně jiný přístup ke vzdělávání a hlavně k učitelům. Tam se to nebere jako nutné zlo, kam musím dítě upíchnout aby byl doma klid a byla splněna povinná docházka. Nevím co zásadního učitelé vymýšlejí aby děti byly doma, nikdo nekníká ani nebrečí.
@ilonne pozapomnela jsi ty pocty...
@marcicek84 Najdi si tu SZ. To ti tolik práce nedá, ta totiž existuje.
@ilonne z ni nejde vycist kolik lidi zustava ucit na HO
@barchen to by ale ta uroven ucitelu musela byt jina,aby mohli mit respekt,bohuzel mnozi ucit neumeji,nemaji respekt,momentalne jde ucit kazdy,kdo se jinde nechyta,tech dobrych ucitelu je jako safranu,byt na teto urovni vsichni,tak zrejme ten respekt maji...ale nerikej,ze nevymysleji,ranni druzina fuc,skolky s omezenym provozem,pro mnohe pracujici nepouzitelne reseni,myslis,ze a skolka a skola jsko vzdelavaci instituce slouzi pro odkladani dite?zajimave,tak to pak asi ty ucitele nepotrebujeme vubec
http://blog.aktualne.cz/blogy/vendula-zahumensk... tak to se povedlo,skoda,ze to neni vtip
@marcicek84 Marcelko, tobe se styska? 🙂Pry nabila hubu, tak to jo. Holky bacha, omluvou to zacina vzdycky. Pokracuje vyhrozovanim zalobou, financnim odskodnenim a totalni dehonestaci vasi duse. Marcicek segra je pravnicka, ta vam ukaze. Od doby meho posledniho prispevku v korona diskuzi jsem si poridila cepici z alobalu, sepsala zavet, rozloucila se s rodinou a zalezla pod stul. Uz tam jsem par tydnu a cekam, kdy si vezenska eskorta po me dojde. Nebo mimozemstani? Nevim, ale pry nekdo dorazi urcite.
PS: Vic o vsech zucastnenych nestastnicich se doctete v korona diskuzi, pokud jiz nebyla smazana anebo pokud nezasahl osud jinym zpusobem 😀.
@jelenice_zavodnice 😁😁😁😁
Mě by jen zajímalo, kde jsou ti knikajici učitelé, o kterých tu pořád řve. Ze by je měla zavřené v kumbale, a proto tak knikaji? Nebo tady jen hrdinsky pomlouvá nějakou imaginární skupinu, která vůbec netuší, jak ji ničí život?
@jelenice_zavodnice holka nabila sis hubu pořádně a ještě se tady ozýváš??? no neměla jsi pravdu a pořád jsi to nezkousla, nejsem tatáž osoba jako autorka diskuze o koronaviru, prostě jsi neměla tu odvahu veřejně napsat omluvu, vždyť jsi jako malé dítě, několikrát jsem ti psala a to i veřejně, a vše v té diskuzi veřejné a dohledatelné je, dokonce jsem ti několikrát psala do SZ, že nejsem tak sebestředná, že bych tyto diskuze řešila nějakým oznámením, takže bych s tím vyjádřením o vyhrožování byla velmi opatrná, hlavně, jak zamlčuješ, žes mě k tomu oznámení hecovala přes SZ,taky jsem se nenechala, takže přibrzdi holka... A k tomu dalšímu se vyjadřovat nebudu, to je totiž ad hominem, paní policajtko, teď vám zvedli pravomoce, tak se zase cítíš, co?...ale je to vrchol trapnosti, tam ses ani neukázala, abyses nemusela omlouvat a tady sis přišla přihodit, aby sis pohonila triko 😂😂😂 To máš vážně koule, veřejná omluva nikde, ale zase osobní útoky, co k tomu dodat...
A to by mě zajímalo, která paní učitelka se tady aktivně zapojila a přivolala si na pomoc policajtku, asi někdo, kdo se sám neubrání, no jo, když nejde prokázat vina, tak jediné co jde, tak osobně útočit, ale aspoň tady mám veselý podvečer 😂
@heligona přečti si tuto diskuzi celou, pár kníkajících učitelů tam najdeš 😉
@marcicek84 četla jsem obě a knikas pouze ty
@jelenice_zavodnice jo a ještě jsem zapomněla, v té diskuzi o koronaviru, stále čekám na tvou veřejnou omluvu, kterou jsi mi veřejně přislíbila a neučinila tak, byť jsem prokázala, že nemáš pravdu...já vím, žes mi psala SZ, že mi něco ve smyslu, že mi tuto výhru nedopřeješ a to je přesně to, o čem tady píšu, nemáš na to prostě koule, na to, že jsi policajtka, tak je to tristní...
@marcicek84 A jak jsem si nabila hubu? Popiš to, ať se pobaví i ostatní, kterým ušel online přenos korona zpráv z té rozsáhlé diskuze, kde hlavní metu příspěvků držíš ty 🙂. A neboj, vím, že máš screeny všech diskuzí, jak si mi psala, (jinak holky bacha, Marci si dělá screeny, tak se neopovažte cokoliv mazat, všechno na vás má ve spisech). Nejsem policistka, už jsem psala v minulé diskuzi co dělám, asi si zapomněla, když máš tolik starostí s tím bazénem.
@jelenice_zavodnice vše je v diskuzi o koronaviru, takže ať si to tam každý přečte...bohužel tvé omluvy se tam nikdo nedočte, byť příslib tam je a je tam i výsledek...jestli to se ti zdá ok, tak pak sorry, ale asi si nemáme co říct...kopeš jenom nesmyslně kolem sebe, nic víc...

@marcicek84 nevím, k čemu se mám vyjádřit. Že jsi mi poslala do soukromé zprávy fotky bazénu? A co s tím? Já netvrdila, že si vymýšlíš, jen, že ve chvíli, kdy po tobě někdo chce důkaz, tak se začneš vymlouvat, že na to zrovna nemáš čas. Ale za chvíli následuje hromada dalších tvých příspěvků.
Doufám, že ty se nám tu taky veřejně omluvíš, když sama tak pořád vyžaduješ veřejné omluvy.