icon

Šestiletý syn zlobí a nadává

terka_85
15. led 2017

Ahoj holky, prosím o radu. Mám docela problémy se synem a nevím, co s tím. Letos mu bylo 6 let a cca poslední rok je jako vyměněný. To, že když mu něco zakážeme apod. a začně se vztekat, už neřeším... Ale poslední dobou, když se mu něco nelíbí nebo mu něco zakážu, tak mi řekně, že jsem blbá, debil, apod. začne na mě řvát a někdy mě dokonce i plácne rukou. Nevím, kde na to přišel, protože takhle se doma nechováme. Sprostá slova prý zná ze školky... Ale já hlavně nevím, co s tím. Když mu dám na zadek, tak to nepomáhá. Za chvilku to udělá znovu a ještě se tomu směje. Když mě naštve, tak ho třeba zamknu do pokojíčku na chvíli. Ale co udělat, když řekně, že jsem blbá a bouchne mě? Co je správné? To je mu zatím 6 let, docela se děším puberty... Jinak je to moc hodný kluk, pomáhá mi s mladším bráchou, je šikovný, atd. Ale když se vztekne, tak je jak čertík z krabičky...

Strana
z2
zarecna
23. led 2017

@kamila297 ok, ono to je naj psychologicka rada, ze sa mas na dieta a jeho spravanie pozriet, ako na cudzie a ako by si to riesila. Ja ti davam normalnu rad, dal by ti podobnu kazdy psycholog vela lasky a pevne, pevne hranice. Ak ma diskvalifikuje to,ze mam len jedno male dieta, resp. pracovala som roky len s cudzimi detmi, tak to diskvalifikuje fakt kazdeho odbornika, okrem rodica.

Strana
z2