icon

Vrátili jste někdo dítě z 1. třídy do školky?

micka1
15. pro 2014

Dobrý den, mám dotaz. Vrátili jste někdo dítě z 1.třídy do školky??? Syn má 7 let je v první třídě. Má problémy s psaním. Strašně škrábe ve čtení se mu někdy pletou písmenka. Po dohodě s p. učitelkou jsme se rozhodly že návštívíme pedagogicko psychologickou poradnu. K jedné p. psycholožce už chodíme nějakou dobu. Po hodinovém zkoupání p. psycholožkou padla otázka jestli syna vrátit do školky. Má problém s grafomotorikou. Zatím jsem to odmítla tak nás poslala k další psycholožce co se zabývá grafomotorikou. Ten den co jsem tam byli tak měl syn nějaký špatný den už od rána. Byl nevrlý, hodně zlobil a u psychložky byl strašně nervozní. Podle toho jaký měl taky dopadnul další test psychložkou. Aniž by ho pořádně znala tak si hned udělala závěr že je prostě není zralý na školu. Tak nevím co s ním. Mě se nezdá že by na tom byl tak špatně a musel do školky. Kromě psaní si myslím že školu zvládá dobře. Kromě jedné 3 má samé jedničky. Podle p. učitelky není takový ousider aby musel zpět do školky.

Strana
z3
nika1988
25. bře 2019

@adrianka1712 Dobrý den ja som sa chcela spýtat našla som vaš komentar spred štyroch rokou a chcela som sa poradit čo ste urobili lebo moj mali s čítania a pisania to iste ako vaš syn matematika mu ide super chceju učitelky aby opakoval ročník alebo išiel na internátnu školu pre zle komunikačne deti

budilinka
Autor odpověď smazal
Strana
z3