ZŠ Educanet na Praze 4, máte zkušenost?

laurex
16. zář 2016

Ahoj,
máte prosím pěkně někdo osobní zkušenost se Základní školou Educanet na Praze 4?
Předem díky.

educanetka
2. bře 2017

Dobrý den, ano máme zkušenost. A vše je popsané tady: educanet6.webnode.cz. Třeba vám to pomůže.

alulaala
31. bře 2017

Tuto školu bohužel doporučit s klidným srdcem nemohu. Odcházíme raději na jinou. Letos se přestěhovali do nových prostor, kancelářské budovy - pokud chcete školu s normálním zázemím (včetně kvalitního sportoviště, příjemné družiny, bezpečnou), tady to není. Mezi učiteli je věřím několik schopných, ale bohužel také dost neschopných - jak se říká, ryba smrdí od hlavy, a to je zde již nyní jasné. Koncept výuky angličtiny např. v družině, kdy měla být dvojjazyčná s přirozeným osvojováním jazyka, také po odchodu Maribel je nula, jsou tam 3 české mladé vychovatelky, a některé se mají mnoho co ještě učit, jak jednat s dětmi. Nejlepší je Veronika, ta je opravdu zlatá, kdežto poslední příchozí Nikola je slušný bachař a děti ji nemají vůbec rády... Ale pokud do školy přijdete a odejdete pouze na vyučování, mělo by to stačit. Také nabídka volnočasových aktivit je nic moc. Doporučuji se poohlédnou po jiné, klidně i státní, my do státní přecházíme a dítko se už moc těší...

educanetka2
18. kvě 2017

Pokud uvažujete o educanet škole doporučuji zvážit jinou školu:
a.) škola nemá vlastní tělocvičnu
b.) ve šk. roce 2016-2017 se ve škole na I.stupni vyskystly 5x vši (to snad není ani v sociálně vyloučených lokalitách... ne tak na soukromé škole)
c.) výuka angličtiny slabá
d.) družina temná kobka v skladových prostorech s velmi málo hračkami
e.) před školou není ráno kde parkovat, kritický nedostatek prázdných míst pro rodiče
f.) cena je nízká, kvalita služeb také. Buď si připlaťte jinde nebo dejte děti na státní.
Mnoho rodičů z této školy bere děti do jiných škol nejen z uvedených, ale i mnoha dalších důvodů. Tohle je totiž parodie na kvalitní školu i firmu.

veronikabar
3. zář 2017

Dobrý den,
jsem bývalou ředitelkou této školy a jednatelkou. Myslím, že nejdůležitější je přijít a rozhodnout se, zda Vám to vyhovuje či ne. Já sama zakládala školu i pro mé děti, mám jednu dceru mimořádně nadanou, přesto se u nás na škole nenudí, druhou mám na základní škole. Záleží na tom, co chcete a co očekáváte. Pro mě je důležitá angličtina, máme stále více rodilých mluvčích s pedagogickým vzděláním, přemístili jsme družinu, je pro mě důležitější atmosféra ve škole, spokojenost dětí, kvalita učitelů i stravy než možnost parkování. Nikoho nepřemlouváme k nástupu, ani nepřemlouváme, aby zůstali, pokud nejsou spokojeni. Vadí mi ale anonymní hodnocení od lidí, kteří nemají patřičné vzdělání a hodnotí zle jen proto, že jsme jim něčím šlápli na "kuří oko", a to nejčastěji tím, že jsme se je pokusili přesvědčit, aby se více věnovali svým dětem. Ano, kroužky jsou důležité, máme jich letos v nabídce přes 30, ale důležitější je čas, který rodiče svým dětem věnují a také výchova.
S přáním dobré volby školy,
Veronika Bartošová
PS: Není třeba se přece schovávat za přezdívky či anonymy, jsme dospělí lidé a máme právo na vlastní názor

luciehenton
7. srp 2019

Školní rok 2018/2019 proběhl o 100% lépe než rok předchozí, jsem ráda, že jsme vydrželi. V šesté třídě byly skvělé třídní učitelky, které se dětem maximálně věnovaly. Organizace výuky byla velmi dobrá, předměty vyučované v AJ na vysoké úrovni. Děti se hodně vydávaly za vzdělávánáním i mimo školní budovu. Družina i klub jsou dobře zorganizované, v pěkných prostorách. Školní jídelna funguje také v pořádku. Rozhodně doporučuji.

furaha
22. kvě 2020

Dobrý den, oživuji příspěvek, zvažujeme přestup do 6.třídy. Jak vypadá druhý stupeň, jste spokojeni? Co vám případně nejvíc vyhovuje, nevyhovuje? Děkuji

ionia
17. únor 2023

Dobrý den. Zvažujeme přestup do 6.třídy do školy Educanet. Máte prosím někdo osobní zkušenost s druhym stupnem školy Educanet? Jste spokojeni? Předem děkuji.