icon

Máme z dětí malé projekty místo dětství?

13. únor 2026

Děti s pěti kroužky mají méně dětství a čím víc to vidím kolem sebe tím víc mi to leze na nervy.
Ráno školka pak angličtina pak tanec pak logopedie pak rychle domů protože ještě je třeba trenovat a dítě je večer hotové jak hadr. Viděla jsem to minule u sousedů jejich syn má kalendar plnější než já v práci a když jsem se ho zeptala co ho baví řekl že nic jen chce být doma.
Rodice hrdí že investují do dietata že mu dávají šanci že jednou z něho něco bude. Jenže on se už teď tváří že ho život nebaví a má sedm let. Moje dieta sedí na koberci staví blbosti z lega někdy se nudi někdy se směje a nikam se nespěcháme. A přesně tehdy vidím že rozmyslí že si něco vymyslí že se sam se sebou umí pobavit.
Nechápu proč se dnes bere jako úspěch to, že dieta nemá ani jednu volnou hodinu.
Kdy má zjistit co ho vlastně baví když pořád jen běhá z jednoho kroužku do druhého. Mám pocit, že z děti děláme malé projekty a ne lidi.

jancazao
13. únor 2026

@anonym_autor ach bože, zase…

drep
13. únor 2026
@jancazao

@jancazao nikdy na to nikdo nereaguje, ale stejně to sem furt budou cpát🙈

1pomnenka
13. únor 2026

Píše ta, co jen leží na gauči, nemá žádné koníčky a nesportuje. Denně vypisuje blbosti na MK, protože se nudí.

lauriak
13. únor 2026

Tohle pise urcite administrator MK. Uplne stejna tema, stejny popis situace jen v slovenstine bylo cca 2 tydny dozadu na slovenskom MK.

betelgeuzz
13. únor 2026
@lauriak

Tohle pise urcite administrator MK. Uplne stejna tema, stejny popis situace jen v slovenstine bylo cca 2 tydny dozadu na slovenskom MK.

@lauriak a ještě je to blbě přeložený 😒

anonym_87700c
13. únor 2026

Milá Jožko, zavři rtíky,
my už z tebe máme tiky.
Vrať se domů na Slovensko,
ze svých spamů vynech Česko.
Děkujeme ❤

lenickakl
13. únor 2026
@jancazao