icon

13měsíční dítě nechce chodit v botech. Máte zkušenost?

miba10
16. čer 2020

Ahoj holky, chci se zeptat.... Mám 13 měsíčního syna. Celkem solidně chodí "medvědí" chůzí. Když jdeme ven a dám mu boty nebo sandále, tak pak neudělá ani krok. Buď stojí jako sádrový trpaslík nebo si radši sedne. Doma když chodí bez bot, tak pohoda, ale jak má boty....
Máte někdo zkušenost? Děkuji všem

Strana
z3
mia255
17. čer 2020

@jipe jenže i bf bota omezuje v pohybu, tedy lépe řečeno, dítě ji cítí na noze. Takže pokud v nich odmítá chodit protože má tu nohu neobvykle "svázanou" změna boty to nevyřeší. Mě spíš šlo o to prosazování barefoot. Je to skvělá věc to ano ale ne každý má stejný názor a v podstatě to někomu nutit prostě cesta není, pak mají lidi barefooťáky za fanatiky.... Každý si tu cestičku ke zdravějšímu obouvání musí najít sám.

jipe
17. čer 2020

@mia255 tak jasně, to my tady nepoznáme, jestli nechce chodit, protože bota nebo protože bota, která mu nevyhovuje. Já popsala svoji zkušenost, ostatní též...V argumentaci nejsem moc silná, ani moji mamku s šílenými haluxy nepřesvědčím, že má úzké boty :D :D :D

miba10
autor
17. čer 2020

@jipe přesně jste to vystihla. Přesně tak jsem to nakonec uzavřela. Děkuji

miba10
autor
17. čer 2020

@journals nechce chodit ani v attipaskach. A ať na BF něco je nebo ne, neznamená, že pokud to všichni budou prosazovat, tak já nutné musím jít a koupit to taky, jen abych nebyla za matku hyenu, protože nejedu na BF vlně.
Jak už jsem psala, budu to konzultovat s dr a s fyzio. Pak se nějak rozhodnu. Tím končím.

miba10
autor
30. čer 2020

Holky vyřešeno. Lítá jako drak

Strana
z3