3. měsíc věku miminka. Jak je to myšleno?
Dobrý den,nevíte,jak se počítá 3.mesic věku miminka?napriklad,kdyz má miminko ve 3.mesicich past samo koniky nebo kdyz spurt přichází ve 3.mesicich,tak to znamená od data kdy dosáhlo 2.mesicu do data kdy dosáhne 3.mesicu a nebo od data,kdy dosáhne 3.mesicu do data,kdy dosáhne 4.mesicu?snad je to srozumitelne😂dekuji
@janule1940 3 měsíce plus. Jinak souhlas s příspěvkem výše.
@janule1940 jinak pokud třeba kdy začít s příkrmy, tak se to počítá jako ukončeny 4.mesic..atp
Ja jsem uplne v klidu,mam 2.deti.prvni bylo super rychle-ve 2 měsících se otáčelo samo na bříško.a pak ho vrstevníci rychle dohnali.takze jsem uplne v klidu,řešíme s kamarádkou a nemůžeme se shodnout😀
Jednou píšeš ve 3 měsících a podruhé 3. měsíc, což je něco jiného. 1. měsíc (čti první měsíc) je od nuly do 1 měsíce, 2. měsíc do 1 do 2 měsíců, 3. měsíc od 2 do 3 měsíců. Takže spurt ve 3 měsících znamená ve chvíli, kdy má 3 měsíce.
A je potřeba si udělat jasno, kdy se píší tečky za číslicí, protože to občas mění docela význam vět.
@betelgeuzz no,pravopisnych chyb by se tam ještě našlo.omlouva mě snad to,ze píšu na mobilu a v obležení 4 malých deti.navic ještě pisu každý post na petkrat😀
@janule1940 od ukončeného 3.mesice, takže 3+. Ale co které dítě v nějakém měsíci dělá je hodně individuální.

@janule1940 nejlepší je vykašlat se na tabulky a neřešit tohle, jen to stresuje🙂 omlouvám se, že neodpovídám přímo na otázku, ale nevím.. A přitom už mám druhou dceru 😉