icon

Ahoj holky prosím o radu. Jak to udělat, abych měla opět pavidelnou MS?

nikynikol25
26. led 2020

Ahoj holky prosim o radu.Vim ze to jsem nejak nepatro.Mam skoro 7 měsíční miminko,ale mám stále problém s menstruaci,pořád krvacim nebo špinim už ani prášky na zastavení my nepomáhají jak mám opět udělat abych měla pravidelnou ms.Mam HA ale také my to nepomáhá.Dekuji za rady.

zanda90
26. led 2020

Byla jsi s tím u gynekologa? Já jsem měla po šestinedělí pořád slabé krvácení vkuse, trvalo to asi celý rok po porodu, brala jsem HA, která se bere při kojení. Dr mi na ultrazvuku našla nějaké mikropraskliny na děloze, které se měli zatáhnout, ale tím že jsem malou pořád nosila (uřvané a náročnější dítě) se nezatahly a trochu se zvětšili. Dr mi doporučila, abych dceru tolik nenosila. Chodila jsem často na ultrazvuk. Když dcera začala chodit, tak krvácení samo ustoupilo.

areh
26. led 2020

Brala jsem taky HA pro kojící a hrůza. Pořád nějaké problémy. Jakmile jsem ji vysadila, krásně se mi MS srovnala.

alcar
26. led 2020

@nikynikol25 ja takhle krvacela s nitrodeloznim teliskem kvuli neustale narustajici sliznici. Byla jsem na kyretazi a odstraneni teliska...to mi konecne pomohlo. Zajdi za gynekologem, at se podiva na utz, kde je pricina. Je mozne, ze ti HA nesedi a taky mas kvuli tomu vysokou sliznici.

nikynikol25
autor
27. led 2020

@zanda90 malého taky hodně nosím,jdu proto měsíc v únoru na danu tak ji to tam řeknu