icon

Častější stolice. Můžou být příčinou zuby?

arwen666
26. lis 2019

Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat 8 měsíčního chlapečka a poslední dobou má častěji stolici tak 6 krát denně ale je to vždy po trochach a konzistenci má normální ani ne ridkou ani ne tuhou taková střed. Papa prikrmy ale do toho je kojeny. Dneska jsem byla na poradne ale zapomněla jsem zeptat tak zkusím tady a kdyžtak zítra půjdu znova. Může to být že zoubky?
Děkuji za reakce

karla2015
26. lis 2019

Ahoj, myslim, ze zoubkama to klidne muze byt....

arwen666
autor
26. lis 2019

@karla2015 dneska mi nechce ani tolik papat a nechce mě tam pustit se podívat a kouše co se dá

karla2015
26. lis 2019

@arwen666 holky mely obe, ze vzdy v tom nejhorsim strasne malo jedly, ta mladsi hlavne chtela jen tekute nebo mekke veci....takze asi fakt zuby

eithelwing
26. lis 2019

U dcery jsem to také přičítala zoubkum. Teploty neměla, ale neustale na velkou. Jak to přešlo, někdy třeba i tyden, koukla jsem do pusy a byl tam přírůstek. 😊

arwen666
autor
26. lis 2019

@eithelwing děkuji všem za odpovedi
jak mu rostly první dva tak to bylo po očkování taky kadil víckrát tak jsem nevěděla jestli to bylo z očkování nebo od zubů

lpch
27. lis 2019

U nas to bylo stejne! Syn ma obycejne stolici jednou az dvakrat za den a ted u zubu treba i sestkrat. Zrovna vcera mu vykouknul druhy zoubek, takze cekam ze jeste par dnu to bude divocejsi a pak se to zase zklidni

astyna88
27. lis 2019

U nas to tak bylo vzdy a jeste opruzeny zadek. A do tydne zub. Naposledy mel az prujem a to skoro dva tydny, ale jinak v pohode. Stery nic, no a pak vykoukla posledni stolicka a bylo po problemu....