icon

Cestovní lékárnička pro miminko. Co byste s sebou zabalily?

zrzinda
7. srp 2021

Přeji hezky den, jdu pro radu od zkušenějších maminek.
Co byste s sebou zabalily pro pobyt u moře s miminkem (naše má 5mesicu)?
Opalovací krém a paralen na horečku je samozřejmostí, spis přemýšlím, jestli je potřeba ještě něco dalšího.
Díky moc 😊

zelenaesmolda
7. srp 2021

@zrzinda
nebalila bych nic moc,pokud nejedes nekam do Afriky tak vsechno koupis tam.

michaelarousova
Autor odpověď smazal
zrzinda
autor
7. srp 2021

@zelenaesmolda Nejedeme do Afriky, ale nebudeme úplně ve městě. Budeme na samotě, timpadem bych to rada měla pošéfovaný předem.

zelenaesmolda
7. srp 2021

@zrzinda tak me napada repelent,kde je voda jsou vetsinou komari

zuzroko
7. srp 2021

Vzala bych i fenistil kapičky radši ☺️ Nějakou mořskou sůl do nosíku, klasika teploměr a všude s sebou mám radši i viburcol čípky ☺️

barmil
7. srp 2021

@zrzinda něco na prujem, ale pokud to je jinde než v Evropě, tak naše léky stejně nezaberou a je třeba koupit tam.

areh
7. srp 2021

@zrzinda pro 10m jsem měla - teploměr, čípky na teplotu, fenistyl kapky, opalovák a poopalovák. Všechno z domácích zásob. Ještě teda náplasti.

zelenaesmolda
7. srp 2021

@areh a betadinu k tem naplastem 🙂

mamikry
7. srp 2021

@zrzinda Vzala bych cipky na teplotu, Smectu na prujem, nejakou desinfekci, klesticky na klistata, fenistil kapky a fenistil mast, Ocuflash (nebo podobne kapky do ocicek), naplasti, gazove ctverecky, mozna i obvaz.

areh
7. srp 2021

@zelenaesmolda jasně, desinfekci jsem zapomněla napsat...

jana_zofie
7. srp 2021

Krom toho, co jiz bylo napsano, mivam sbaleny Calgel na zuby a driv odsavacku na hleny (ale tu jsem naštěstí nikdy nemusela pouzit)

zrzinda
autor
8. srp 2021

Všem moc dekuju 🙏

aneta_v
8. srp 2021

Jedna taková dráždivá otázka, ale to vážně někdo vystaví 5m mimino na slunce, že potřebuje opalovák a navíc ještě poopalovák??? 😱😱 Já jsem teda do roka s sebou vozila UV stan, opalovák nebyl potřeba

zrzinda
autor
8. srp 2021

@aneta_v Tak zase v klidu, jo? 😊 Stan bereme samozřejmě s sebou. Beru i UV overal s kloboukem. Opalovak beru jenom na nohy, které z overalu budou vykukovat. Na slunce samozřejmě nepůjdu přes poledne, ale dopoledne nebo navečer. Nejsem idiot.

jana_zofie
8. srp 2021

@aneta_v ja bych mazla odkryte casti i v UV stanu. Prenosy, presuny, kdyz nekam pujdou, opaluje ve stinu, odrazy od vody. Na dovolene se proste stoprocentne bez opalovaku neobejde.