Co k večeři pro roční dítě? Máte tip?

kosac
5. pro 2010

Maminky date mi prosim nejaky tip a rady,co davate k veceri svym milackum,nas syn nema v oblibe kase a UM,tak mi uz trochu dochazi fantazie.
Dekuji moc 🙂

pajapoj
5. pro 2010

ahoj,

u nás kaše k večeři taky nefungujou (tak jsem je zavedla k snídani...), večeře míváme studené, takže dávám chleba nebo rohlík s lučinou nebo máslem nebo plátkovým sýrem a nějakou zeleninu (okurku, oloupanou papriku) popřípadě kousek ovoce a potom teda UM. Někdy dostane loupák s máslem a úplně vyjímečně jogurt s rohlíkem. Takový pořád dokola, ale sní to vždycky.

jmisa
5. pro 2010

U nás je to různé, podle toho co měl na oběd a jídlo během dne, takže klidně pečivo s něčím nebo polévka nebo když navařím hodně na oběd, tak dojídá zbytek třeba s jinou přílohou nebo přihodím zeleninu, někdy vajíčko, někdy jogurt s pečivem.

simonceli
5. pro 2010

Ahoj, u nás v pohodě kaše s mlíkem už hotová od sunaru na dobrou noc, nebo normálně mlíko, někdy dostane namazanej chleba, někdy jogurt s piškotkama. Nějak moc problémy s tím nemáme.

zdezli
5. pro 2010

My od kasi taky pomalu upoustime a prechazime na pecivo s oblohou. To ma u Natalie vetsi uspech nez vsehny kase sveta 😉

moudivlacek
5. pro 2010

tak my to mame naopak,k snidani pecivo s lucinou.... a k veceri proste kase,ale koupim kukuricnou,jahlovou...instantni a dam ovoce cerstve,ty ovocne kase kupovane se nam neosvedcily. Pokud malje nedoji obed,ma to k veceri