Dítě nechce vodu, čaj ani džusíky - jen mléko
@erika_3 aká je stará/veľká a koľkokrát má ešte mlieko? Môj syn tiež nechcel piť, zdalo sa mi, že musí mať nedostatok tekutín, pretože mlieko už mám len 2-3/deň a to bol kus chlapa, ale stačilo mu to. Keď sa odstavil, začal piť aj vodu. Fľaša za nás naj bola z dm, ten netekouci hrneček, stojí okolo 100-
@slimacikmia mame 8 mesiacou mliecko pije casto takze neviem kolko na den...dakujem za tip vyskusame
@erika_3 no tak v tom prípade jej to mlieko stačí ;) určite núkaj, najlepšie čistú vodu, až to bude potreba, začne piť sama ;) ja som zistila že mu to stačí tak, že sme boli na odber a vravela som sestre, že nič nechce piť, má len to mlieko, to som samozrejme nevedela odhadnúť, ale keď mu brala krv, tak hovorila, že zavodnený je krásne podľa krvi. To isté mala kamoška, tiež sa stresovala, že nechce malý piť a pri odberoch tiež všetko v pohode. Takže deti si to vedia ošéfovať...
tak ji dávej jen mléko, džusy nepotřebuje vůbec, to už radši tu vodu. Nebo je výborný rooibos, vhodný už od mala.
@erika_3 nic jiného nepotřebuje, a do budoucna uč jen vodu, maximálně třeba ten roibos čaj..., ale má na vše čas, ví, proč to nechce, je kojenec, který se kojí...

@erika_3 pořád nabízet a skusit různé hrnecky nebo brcko nebo neco co by se ji líbilo